СЕО на статичен сайт?

Frik

Active Member
Здравейте! Почти три през ноща е, но мен ме гложди еднин въпрос и бих искал да го задам. Тук се изписват много полезни неща за СЕО, но във всички съвети задължителното условие е уникалния контент, който се актуализира възможно най-често. Бих искал да попитам: А как се процедира със сайтове, в които не се публикува нищо? Ето един пример: http://www.velingrad24.com е зле оптимизиран и бих искал да направя всичко възможно да променя това! Но в него не се публикува нищо! Той е просто сайт съдържащ препратки към други сайтове, да кажем към http://news.velingrad24.com, който се обновява ежадневно, макар и не с чак толкова уникален контент. За около месец сайта с новинарската насоченост достигна PR 3 и излиза на 5-6 позиция в Гоогле.бг. Форума ми е с подобна "съдба", понеже в него се пише ежадневно и ботовете го кръстосват постоянно. Но какво да правя с основния сайт? Как да го оптимизирам като не се пишат статии в него?
Благодаря предварително!
 
да, това определено ще ти помогне. Със сайт от такъв тип не е необходимо да се процедира както с блог, минимални промени са достатъчни, а това което coolice предлага ти го и автоматизира :wink:
 
Ами почти ще стигне :) (елегантно решение) може да пооправиш таитълите да не се повтаря информационен портал на град Велинград - Исторически музей По добре да е само Велинград - Исторически музей

и на всяка страница киурдите да описват конкретното съдържание и дескрипшъна също

и общо взето е това :)
 
Само че ползвам Joomla CMS System и май тва с тайтълите неможе да стане, понеже тя взема зададената от контрол панела по дефалт.
 
bgkulinar каза:
Може да пишеш по една-две статии на седмица за Велинград и региона, а когато ги сменяш, старите да отиват в накакъв архив.
Ами там е въпроса, че си има сайт с поддомейн за новини и такива др., а на индекса на основния сайт не се поства нищо.
 
оФФ доре с линк е що годе аксептабъл бате ;) Обаче пича не разбира никакви чужди езици така че ако имаш желание може да му обясниш на български как да скреипва контент :| Ще се полчи ценене пост направо като за отделна тема :)
 

Горе