Сайт за Филми

bebcheto

Active Member
Рейтинг - 100%
6   0   0
Сайта е за ревю на филми + опция за онлайн

Значително нов, трафика не е голям но може с малко труд да се увеличи минимум 2-3 пъти повече.

Съдържа доста филми в база данни. 2101

Цена: По договаряне

За повече информация: ЛС

Моля само заинтересовани да пишат по темата.

Благодаря !

Последно редактирано:
От: Сайт за Филми

За да няма недорозумения, използвам адсенсе от 2-3 дни и ако иска някой мога да му предоставя информация.

Цена на сайта: 250лв.

Одобрението от Гугъл за Адсенс за този сайт ли е или за друг

За съжаление акаунта ми в Адсенс е от 5 години.

И за това казвам че не е ...

Ето какво разбрах след разговор с купувача - противоречи си... каза, че имал реклами преди да сложи гоогле, обаче след малко каза, че преди гоогле нямало други реклами... Малко се обърках! След това, няколко пъти попитах дали сайта е одобрен от гоогле за рекламите им да се показват, сменяше темата... Пряк отговор не получих, дали сайт е одобрен, а само завъртане.

Аз лично, вече нямам интерес, предоставям ви това мое мнение, за останалите заинтересовани.
Успех с продажбата!

Извинявай! Но всеки иска да купи сайт за тези пари и да го избие за 2 седмици ...

Между другото, не съм ти казвал че не е имало реклами преди това, дадох ти сайта на въпросният рекламодател от който съм взимал реклами...

Можеш спокойно да си сложиш очилата и да прочетеш какво съм писал в скайп .

Не е хубаво без да си сигурен и най вече прочел, какво съм писал в скайп да пишеш врели и некипели в темата.

Още малко ще ме изкараш и мошенник ...

Извинявай ако съм те обидил ...

Поздрави ...

Трафика 100% върви от фейса. Като продаде сайта, повече няма да има трафик.
Като видях в сайта има адсенс? Което значи, че е удобрен?

Минимум 3-4 евро на ден ? за 30 дни си избил целия сайт? И годаваш на 250 лева? Съмнителна работа..

Иначе сайта не е лош..

Уникално ли е съдържанието?

100% няма да имате проблем от гоогле, защото в сайта не се гледат филми.. а само трейлъри..

Давам го за тези пари защото няма да се занимавам вече с това. Нямам време да се занимавам с сайта защото мисля да почвам работа след нова година.

Статиите не са уникални но както съм писал в началото с малко труд сайта ще има страшен трафик.

трафика не е голям но може с малко труд да се увеличи минимум 2-3 пъти повече.

Всеки.сайт може.да увеличи трафика си с малко труд...

Защо не се.потрудиш малко да го увеличиш тройно и да го продадеш пи скъпо тогава.
Сайт ли продаваш или искаш.да.създадеш на някого. Труд ?

Всеки.сайт може.да увеличи трафика си с малко труд...

Защо не се.потрудиш малко да го увеличиш тройно и да го продадеш пи скъпо тогава.
Сайт ли продаваш или искаш.да.създадеш на някого. Труд ?

В последния пост съм писал защо?

Плюс това не съм задължил никой да го купува.

Всеки си има мнение, и сам решава какво да прави.

Горе