Продава се: Сайт за детски стоки

Green Bars

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
21   0   0
Продавам сайта veselideca.com ,
агрегатор на продукти от хипполенд /чрез профитшеър/

В момента посещенията са около 30 дневни, миналата година по това време правеше повече, сайта е активен от Септември 2018-та

Можете да го ползвате както е досега, или да си импортирате ваши продукти към вашият онлайн магазин, или просто може да оставите така продуктите и линка вместо към хиполенд, да води към вашият сайт.

Цена 1000лв
 
Информация за миналото като брой импресии и успешни поръчки можеш ли да предоставиш? Също ще се радваме, ако споделиш прихода и впечатления от profitshare.
 
Например за миналият декември сайтът има 2658 посещения от гугъл, като има постепенно покачване на посещенията след 10-ти декември и пикови стойности след 17-ти, когато дневните посещения надминават 300, в някои дни и над 400.
Сега се забелязва същата тенденция, посещенията започнаха да растат.
Сайтът до сега е изкарал около 350лв от комисионни, точна статистика не мога да дам, защото от известно време им е бъгната статистикта на профитшеър като искам да дам за по-стари периоди от време.

И друго, по сайта не е работено тази година. Който вземе сайта и му добави няколко силни тематични линка, трафика ще скочи определено нагоре.
 

Горе