Сайт за страницата инстаграм ми

Plamen Dimitrow

New Member
Здравейте колеги. Притежам инстагра акаунт за питбули с над 9000 последователя и мисля да правя сайт за тях да изкарам нещо, но не знам ро какъв начин.
Моля дайте ми идей...
Чудя се дали да се продават неща свързани със дропшипинг или просто от рекламките на сайта. Но ако е второто какво трябва да има в сайта, за да и интересно на хората дето следват нишата за пит-ове? Благодаря предварително колеги!
 
Правя нещо подобно, но на друга тематика. Големите в моята ниша казват - полезни блог постове, имейл маркетинг и продажба на собствен продукт.
 
Колко трябва да инвестирам за собствен продукт... там трябват много средства и последователи, а аз имам едва 9000
 
Личното ми мнение е че пари с пари се правят. В противен случай действай проекта като хоби. Особено worldwide projects - нямаш си на идея колко пари, знания и умения трябват там.
Ако ще ставаш търговец - купи малко кейсове за 1 вид марка телефон, направи сайт и фб страница и продавай. При този сценарий ще загубиш 2-3-до 5,000, което не е болка за умиране, ако се провалиш.
Обикновено практиката е първо да се научиш някъде, работейки за хора които го правят и после да работиш за себе си. Аз съм от другите, които се учат в движение, защото ми е интересно, но като нямаш знания бъди готов да плащаш за грешките си. :)
 
Аз нямам такива средства. Мисля, чи не е нужно да вкарвам 5000 лева при положение, че имам едва 9000 последователя.
Искам да направя сайт или дропшипинг сайт да мога да изкарам някой лев с минимална ивестиция...
 
Не се имам за отправна точка или гуру в интернет бизнеса, но мисля че ти давам точни съвети.
И тъй като съм минал по тази пътека ти казвам, че търговия /дори и на принципа на дропшипинга/ иска инвестиция.
Инвестиция в качествено изглеждащ уебсайт (за да купуват хората), инвестиция като време и/или пари да се научиш как да продаваш онлайн (да знаеш, че не е просто пускам обява , плащам и почват да пазарят).
Говоря ти рано сутрин на примависта, но нещата не са прости и ако подходиш така както си решил ще загубиш или време, или време и пари.

Разбира се - не искам в никакъв случай да те обезкуражавам. Аз не вярвам в този тип “хоби” проекти, които вадят “допълнително малко пари” към месечния бюджет. Ако ще правиш нещо, го прави като хората, тертиплийската и го гледай като свое.

Аз си мислех като теб, че от няколко сайта ще изкарам някой лев да платя кредита, а резултата беше, че се бях заринал с глупави сайтове, които ми гълтаха цялото време и изкарваха стотинки на фона на усилията. За това разпродадох всичко и сега започвам от нулата, но с нещо което ми е хоби, гледам го като хоби, но с бизнесмодел и потенциал за изкарване на пари. Мисля скоро да пусна тема за коментари, мнения, съвети, упреци по моя проект (в който също ще има дропшипинг) и ти предлагам да изчакаш да започне дискусията и там ще можеш да научиш различни неща, както и аз.
 
Аз нямам такива средства. Мисля, чи не е нужно да вкарвам 5000 лева при положение, че имам едва 9000 последователя.
Искам да направя сайт или дропшипинг сайт да мога да изкарам някой лев с минимална ивестиция...
Минималната ти инвестиция е времето. Имаш време да научиш питбула да се претъркаля странично за бисквитка. Излизате на Витошка и ще изкараш повече от сайт за амбулантна търговия направен без инвестиция и бизнес модел.
 
С тоя инстаграм няма как да си докараш трафик към сайта, следователно като нямаш трафик - няма какво да монетизираш. Развивай си инстаграма за кеф и някой ден, ако имаш късмет и ти нараснат последователите над 30-40 к..то тогава може да мислиш за някакво монетизиране с реклами на продукти от фирми, които продават храна за домашни любимци..примерно.
 
И аз мисля, че в случая сайта няма да ти служи за нищо. На практика ще направиш сайт и ще имаш 4-5 посещения на ден.
 

Горе