Свързаност на българските хост компании

От: Свързаност на българските хост компании

Ми не са, защото няма нужда за сега от гигаботов порт. По същата логика можеш да питаш някой със споделен хостинг защо не си е взел VPS :cry:

П.П. - ако ми намериш за 40лв колокация на 3 до 7 сървъра, всеки с по две захранвания и неограничен международен трафик със същите максиламни скорости още утре ще преместя всичко там. Като и ще ти платя доволно за referral-a.
 
От: Свързаност на българските хост компании

Тая цена можеш да я намериш само в топхост, където си ти. Няма да споменавам, че 100% от потребителите в този форум не биха станали клиент на въпросната фирма дори и срещу пари. Дотук с професионализма и големите приказки.
 
От: Свързаност на българските хост компании

@dragozh - сървърите на топхост нямат нищо общо. Отделен гигабитов суич към нашите, отделен влан, отелни ups-и. Има статистика за ъптайм, на който му се занимава да си пуска от някой провайдър и да следи нещо спира ли. Работи ли? Работи. Да трупа ъптайм, хората да са доволни и да няма проблеми, мен друго не ме интересува.

Няколко хостинг фирми от "големите" също са били тук в началото. Пък хората, които знаят за какво говоря знаят и за кои оптични трасета точно става въпрос. :wink: Който иска да тества, да заповяда :rolleyes:
 
От: Свързаност на българските хост компании

Бързото решение се нарича CDN. Няма как с 1 локация или дори с 2 да покриеш целия свят.
 

Горе