Система за видео уроци. (+ Дизайн.)

Valentinn

Active Member
Рейтинг - 100%
3   0   0
Добър ден на всички потребители от форума. На скоро с мой познат и приятел решихме да направим подобен проект на същата тематика със системата, която предлагам, но така и това не се осъществи. Решихме, че така или иначе сме положели труд, да изкараме някой лев от него. Системата се предлага със сравнително приятен и удобен дизайн.
Функции:
- Админ панел
*Добавяне/Редактиране на новини
*Добавяне/Премахване/Одобряване на видео уроци
- Потребителски интерфейс
*Коментари към всеки урок. (Само за регистрирани потребители.)
**Регистрация.
*Всеки регистриран потребител може да качва уроци, които след това ще минават пред одобрението на Администратор от Админ панела.
*Статистика на качените уроци в лентата с за Logout.
**Уроците се качват предварително в YouTube или vbox7 и по този начин ще се ограничи бавното им зареждане и нуждата от хостинг с много трафик.
***Примерни уроци може да видите в линка към проекта.
- Защита
*htmlspecialchars(); против XSS атаки.
*addslashes(); против SQL инжекция.
------
Снимки на проекта няма да давам, а направо демо: Web-School(Оригиналното име на проекта.)
Начини на плащане: (Цената ще предложите вие.)
- Банков път.
(Изпращате уговорената сума по сметка, след като проверя в най-близкия банкомат дали парите са пристигнали ви предавам всички файлове от и към проекта.)
- Пощенски запис.
(Изпращате уговорената сума на уговорен адрес чрез пощенските услуги и след като парите пристигнат ви предавам всички файлове от и към проекта.)
** Други начини на разпращане не се приемат.
Ако имате въпроси ги отправяйте към мен на Лично Съобщение. Ще помоля безсмислени коментари и мнения извън темата да не се публикуват.

Последно редактирано:
От: Система за видео уроци. (+ Дизайн.)

Аз имам интерес към системата, не към сайта. Някаква ориентировъчна цена? Или ако някой се сеща за нещо сходно?

Здравей. Та под сайта мисля, че имаш предвид домейна, той е само примерен. Обсъдих с моят "колега" така да го нарека, и мислехме за цена от 40 лева. Не обичам да се пазаря така, че това остава цената. Ако още проявяваш интерес ще ти пиша на лично съобщение с данни за контакт.

Разглеждам форума през телефон, прощавай, не съм видял, че се продава само системата. Имаш ЛС.

40 лева? Пич... http://themeforest.net/ Погледни какви неща за 40 лева се предлагат и то на wordpress. ю

Какво не ми харесва на мен на дизайна...

-категории?
-никакъв шанс за SEO - няма начин за мулти едит на мета данните, постовете например няма да вземат името на поста за title, да не говорим за url адресите.
- структура никаква
-дизайна е детски - давам ти най-много 17 години
-на индекса няма урл към новините - проблем.
-тия клипове не стоят добре с цялостният "дизайн" на сайта

http://moodle.org/mod/data/view.php?d=26&mode=single&page=0 - ето и още един линк да видиш безплатни подобни неща. Пък да не говорим, че на wordpress подобно нещо е 100 пъти по-удобно отколкото твойто подобие на система.

Помолих екипа на сайта да ти изчистят ~10те неграмотно написани реда, тъй като нямам нито времето, нито желанието да споря с хора който във всеки форум повтарят "Wordpress колко е велик" и се правят на SEO гурута. Не съм на 17, дори съм по-малък, но не мисля, че тук е мястото за обсъждане. (Което трябва да те наведе на мисълта, че дори по-малките от теб имат милион повече възможности, поне ако годините ти са тези за който твърдиш.) Дано си отнесеш нужното нарушение. Отново "моля" подобни коментари да не се пишат, аз предлагам, а не търся критика. Още по-малко, че Wordpress е блог, а той ми го води за система за уроци.

Блог? Ще цитирам ktomov, че wp от 2.7 версия може да се преправи на всичко - шопинг карт, регистрации,
Просто ти коментирах сайта - мисля, че нещата които казах са верни, ако не са - моля обори ме. Мисля, че от ревюта и критика всеки има нужда. И ти пък откъде разбра кой сео гуру, кой не? Гледай да не започна да те храня наистина, че и без това не съм в настроение днеска, ще почнат да хвърчат червени точици.

Последно редактирано:

Слез на земята е най-точния отговор който мога да ти дам. Проблема е, че критиката ти е недодялана от всяка една страна. Нито си професионален дизайнер, нито програмист та да критикуваш мой проекти и дела - Та ти си едно вчерашно чаве което разправя във всеки форум колко разбирал от СЕО. Единственото нещо, което може да се посочи за правилно от постовете ти е "от критика всеки има нужда", това ревюта ще го изключа защото имам чувството, че дори не знаеш какво значи думата. За втори път ще повторя и се надявам нещо най-накрая да ти влезе в главата - Не желая да коментирате буквално в Off Topic каквото и да било, аз предлагам, а не търся критика в темата ми. От web-tourist те отказах да влизаш преди известно време точно защото и там се направи на много "пекан пич".
http://www.google.bg/search?hl=bg&biw=1253&bih=869&q=hacked+by+elunez&aq=f&aqi=g1&aql=&oq= - Надявам се ти си ги СЕО оптимизирал тези страници.
Постигни нещо повече от мен (В тази дейност конкретизирам, не да ми се хвалиш колко сайта на кое място в търсачките си ги "закарал".), та чак тогава ела ме критикувай. Смешното е, че навсякъде разправяш едно и също или колко ти били платили да оптимизираш даден сайт, при положение, че той е с Wordpress - А там всеки дори с малко акъл в главата ще знае, че цялата работа е няколко плъгина. Айде честито иначе за хакнатите профили в kefche и тук хората разбраха как човек хем е СЕО оптимизатор, хем се е научил и да "хаква". Гхахаха Нямам какво повече да кажа, не защото не мога, а защото просто макар и от скромните ми годинки се държа на положение. И не на последно място имам чувството, че дори не знаеш какво значи "критик".

Последно редактирано:

Абе не знам ама имам над 30 сайта, и няколко клиента, и си вадя що годе добри пари, тъй че недей ми брои сметките и нещата от преди 3 години. Преди 3 години може да не съм разбирал нищо от това, с което се занимавам, ама към днешна дата мога да кажа, че 700-800 само от клиентите ми идват - давам ти го за примера с линка от гугъл - значи имам някакво развитие в нещата?. Пък дали съм кадърен - нека те решават - ако съм пускал теми за services - отнасял съм си хейта мълчаливо.. тъй че недей коментирай колко кадърен като seo съм - сигурен съм, че имам повече съксес и на бг и на en пазара от твойте сайтове? Даже определено мога да кажа, че 99 процента от нещата дето знам сега, ги дължа на предприемач и нещата дето съм прочел тука. Просто си нямаш напредстава колко хейт съм изяждал в началото- само ми прегледай първите идиотски теми дето съм пускал в предприемача и ще ти стане ясно - само че, тогава преглъщах хейта, мислех защо ме хранят, намирах причината в моите писаници и се преправях. Отделно държа сайтове на клиенти в топ10 , не мисля, че имаш право да говориш за мойто seo, след като не знаеш за какво става на въпрос.

Просто казвам защо не бих купил скрипта и мисля, че причините са достатъчни за да започнеш да коригираш нещата.

Нека пак да повторя , и ти да се опиташ да ме обориш, въпреки че се съмнявам да го направиш.

- Лоши URL адреси - може да ги направиш с mode rewrite
- Категоризиране и структура
- Липса на WEB 2.0
- Лоши layouts
- deep link SEO - като съм в някой урок - мета данните са същите, title е същото - трябва да се промени.
- мета данни > трябва да се напише нещо дето да може глобално да променя данните
- Та това е достатъчно...

Та като си пуснал тема, ще трябва да понесеш спама от спемерите, това е неизбежно. Като пусна аз някоя тема, може да дойдеш и да похейтваш.

Последно редактирано:

Горе