След мобилна версия проблем

zalozite

Active Member
Здравейте, сложих мобилна версия на няколко сайта. Единия е на джумла, доста старичка версия, но джумла мобил тръгна, а другия на wodpress и там тръгна версията.
Веднага на другия ден, обаче гледам в аналитикс 2,3 пъти по-малко трафик, някой има ли предастава какво се е случило и реално аналитикс брои ли тези от мобилната версия на сайтовете или трябва отнякъде да се пусне?

Интересно, че от 30 човека да речем 12 пише са Mobile, реално би трбявало да бори, но нещо не е както трябва защото толкова голям спад да има на всички където сложих мобилна версия.


Някакви идеи?
 
Виж дали кода на брояча се показва на всички страници.
Какво точно означава "сложих мобилна версия"? Смени темата ли? Какво точно направи?
 
Ако е отделна тема за мобилна версия, трябва и на нея да се сложи аналитикс кода. За WP става въпрос.
 
Мерси колега, отделна тема е, но как се слага кода идея си нямам.
Провери в настройките, може да има опция с възможност за поставяне на аналитикс кода. Но според мен потърси помощта на специалист, защото може би ще се нуждае мобилната тема от още настройки, превод. Най-вероятно синхронизацията на мобилната тема с базовата става чрез плъгин, който също може би се нуждае от настройки. Това е важно за правилната работа на сайта на мобилни устройства, защото е възможно да се появи конфликт с работата на кеширащ плъгин, ако използваш такъв.
 

Горе