След цяла година чакане и увъртане и една шапка пари дойде време да разкажа!

Реално си получил сайт, сайта също не изглежда никак зле за тая сума, която си вметнал, като в сумата най-вероятно влизат и други неща (сеота и прочие, които споменаваш) та в общи линии, ако тръгнеш да ги съдиш за нещо, което си искал винаги може да кажат ние направихме всичко, ти просто не можеш да обясниш, както трябва това, което ти трябва.

В случая по темата.
Преди година(някъде) хванах един пОмияр да ми прави мобилен АП (игра) за фейсбук. От там да видиш мъки.. То детето му чаках да излезе от болница, после той влязал в болница, после не знам си кво станало... и от едни 500лв аванс които платих след хиляди заплахи и каквото се сетиш успях най-накрая да получа едни 200тина лева от аванса обратно, тъй като накрая нещеш ли съм отказал проекта. В случая не видях дори една снимка на някакъв дизайн или квото и да е... поне можеше да фейкне нещо на фотошопа уж, че работи, а НИЩО.

В общи линии търсих адвокат, консултации путки майни, проверяваха му фирми всичко. Оказа се, че всяка година прави нова фирма, играе игрички с пловдивски "независими съдии" тоест трябваше да го съдя на Арбитажен съд или нещо от сорта, където счетоводителя му играе игри във въпросния съд и въртят схеми. Не им разбрах спатиите тъй като не ми издържаха нервите и се отказах заради смешни пари да ставам и аз смешен. Но пумияра е извозил адски много хора, дори бях намерил такива, които са бачкали УЖ за него без да им плаща нищо и прочие.

В крайна сметка май намирал балъци и УЖ програмисти екипи да бачкат проектите, но се е усрал навсякъде и накрая просто си гърбеше тоя и оня.

Всяка година отваря нова фирма и т.н.

Та и да ходиш да съдиш нищо няма да направиш. Мене адвоката ми (който е много добър) каза не се занимавай ще наринеш 10 пъти повече пари и накрая няма да получиш нищо.
И аз имах фактури, клауза, чатове и всякакви други и на всичко отгоре нямах абсолютно нищо насреща. Срока ми в който трябваше всичко да е готово беше пресрочен с месец, а дори не беше започнато.
Та пий една студена вода, пооправи си сам каквото можеш по сайта, или намери някой от форума за малки пари да ти доизкосори, каквото не ти харевсва. Имаш готов сайт - работещ на пръв поглед. Дреболиите ще ги оправиш :)

Успех!
 

Горе