Смяна на хостиг, търсят се възможни опции

sonic

Member
Здравейте,

Имам сайт със съдържание за възрастни, хостван от bitronictech - Shared Hosting - Level 2. Плащам по 12$ на тримесечие. като получвам 200GB Bandwidth и 10GB Disk Usage. Ползвам ги около 2 години вече, досега почити не е имало проблеми и съм бил доволен от услугите, но напоследък се случва често да имат проблеми, при което сайтът ми е долу. Отделно на това през изминалият месец ми се случи и да изразходвам Bandwidth-a, нещо което за моя сайт е немислимо, то се вижда и от последните няколко месеца в графата - не надхвърлям 100GB. Възможно ли е да препоръчате друг хостинг, на който да се прехвърля за горе-долу същите услуги/пари?

Имам и няколко други въпроса, но не знам, за тях май ще отворя нова тема.
1. Disk Usage-а зависи от това колко плъгини инсталирам на самия сайт? Моят е wordpress.
2. От формата за контакт на сайта и възможността за публикуването на коментари съм подложен на непрекъснати спам коментари. Това влияе ли на изразходването на Bandwidth-а? Имам някакъв Anti-Spam плъгин, ама явно не върши работа. Също така разполагам и с Wordfence Security, който си блокира там някви ип-та.
 
Повечето американски хостинги позволяват адулт. Отваряш Търмс страницата им и сърчваш за "адулт' и 'порн' - ако са забранени, ще е споменато.

1. Не. Зависи от количеството и големината на файловете. Много картинки, видеа? Спам коментари?
2. Не особено. Против спама може да сложиш капча, забраниш коментарите, разкараш контактната форма и т.н. Закво въобще ти е контактна форма ти си знаеш.
 
Цената и опциите които търсиш няма да ги коментирам, защото са меко казано смешни. Но ще ти дам отговор на въпросите

1. И да и не. Може да зависи само ако плъгините, които си инсталирал са лакоми за дисково пространство. Такива са: плъгини генериращи и съхраняващи бекъп копия на сайта; плъгини генериращи кеш, който не се чисти системно - тоест не се инвалидира; плъгини, които генерират и съхраняват по няколко различни формата и размера на картинки; плъгини свързани з дебъг, които генерират голям по размер log файл

2. Формата за контакт няма как да глътне 100gb bandwith освен ако нямаш някакъв wallpaper, който е ултра hd
 
Имам доста картинки на сайта, да, сега проверих - 16к. Използвам някакъв Smush плъгин, който ги компресира и оптимизира уж.

Спам коментари нямам на сайта, трият се, единствено ми спамят пощата, тъй като имам известия за тях. Коментарите и контактната форма са полезни за сайта ми донякъде, тъй като имам връзка с редовните потребители на сайта.

Това са двата анти-спам плъгина, които използвам:

И двата нямат капча, явно трябва да потърся някакъв плъгин за капча, пък да видим дали ще има ефект. Препоръки? Естествено търся безплатна версия.
 
Ще използвам темата, за да попитам нещо - Има ли начин да проследя Bandwidth-а? Възможно ли е от хостинга да ме лъжат, за да ме принудят да се кача на по-висок план?
 
wordpress.org


WPBruiser {no- Captcha anti-Spam}
 
Последно редактирано:

Горе