Здравейте отново едно нещо от доста време ме човърка, а това е как стои въпроса със снимките които ползваме за ревюта на продукти или пък скриншост/картинка на приложение? От афилиейт сайтовете обикновено дават темплейти/снимки, но примерно ако работим с амазон или по друг метод как можем да сме сигурни, че няма да имаме проблем с авторското право на снимките. Все пак няма как да притежавам всеки продукт на който съм афилиейт
А как стои въпроса със картинки/скрийншоти на софтуер? Днеска видях една новина в калдата която ми събуди интерса. Та разрових се, все още беше прясна новината и изкочиха само големи новинарски сайтове и влязох в 1-2 да разгледам какво са написали. Направи ми впечатление хубавото ревю и многото скрйншоти. Обаче ми направи впечатление, че калдата са изполвали същите скрйншоти като в единия новинарски сайт, това не е ли незаконно?

А как стои въпроса със картинки/скрийншоти на софтуер? Днеска видях една новина в калдата която ми събуди интерса. Та разрових се, все още беше прясна новината и изкочиха само големи новинарски сайтове и влязох в 1-2 да разгледам какво са написали. Направи ми впечатление хубавото ревю и многото скрйншоти. Обаче ми направи впечатление, че калдата са изполвали същите скрйншоти като в единия новинарски сайт, това не е ли незаконно?