Софтуер за афилиейт маркетинг (18+)

DimitarAFM

New Member
Привет на всички,

От февруари месец насам създавам от нулата софтуер (още е в суров вид) за изцяло автоматизиран network свързан с афилейт маркетинг на съдържание за възрастни. Почти във финализация на цялото нещо съм и ми е интересно дали би имало интерес към такова нещо (да го изкарам на пазара).

Какво включва:
1. Автоматично събиране на данни (scraping) - подготовка в суров вид за по нататъчно използване (в момента бота поддържа 800+ сайта от 104 различни афилиейт фирми)
2. Обработка на събраните данни - (преоразмеряване на снимки, обработка на трейлъри, чистене на текстове и всичко свързано със суровите данни)
3. Автоматично качване на обработените данни.
3.1 - В сайт
3.2 - В туитър ( създал съм прост бот наподобяващ човешки действия за да нямам проблеми ) - тук мога да се заиграя да се направи и отделен софтуер за това
3.3 - В редит (същото като туитър)
3.4 - В redgifs
и т.н. навсякъдя където мога да използвам съдържанието

В процеса на изработването на това нещо все пак трябваше да го тествам и съответно е генерирало пари (мога да дам подробности, ако има заинтересовани)

Цялото нещо отнема не повече от 10-15 минути на ден (което включва евентуално вкарване на нов модел и връзките към социалните му профили)
Всичко е максимално опростено и може да се поддържа от всеки който знае как да пусне екселски файл. Като предполагам за това нещо ще трябва и някаква техническа поддръжка от моя страна защото сайтовете са динамични и не съм сигурен дали съм обхванал всичко.

П.с.

Също за заинтересованите мога да приложа google analytics снимки, twitter analytics и всички останали аналитични работи. (всичко е започнато от нула)
 

Горе