Социална Медия за филми - BgMdb.com

uni-web

Well-Known Member
Пуснах социална медия за филми линка е в подписа ми.

Целта е да се събере всичко интересно случващо се в света на филмите на едно място.
Добавянето е тип свежо, като паяка проверява и страницата за снимки и видео а, ако не намери има възможност за добавяне от самия потребител.
Получавате реален линк от страницата на публикацията си, както и много nofollow от другите страници.

Ако има заинтересовани потребители с сайтове за филми :) да заповядат, а за другите може-би полезна информация.
 
От: Социална Медия за филми - BgMdb.com

Допълнения и новости в BgMdb.

За да не пускам нова тема, и тъй-като блога на сайта все още не съм го завършил искам да ви запозная с новостите в социалната медия bgmdb.com .

Новости и промени:

Промяна в сподеянето на връзки:

Споделянето на връзки към информация свързана с света на киното вече е обновена. Споделянето става почти без презареждане на страницата за регистрирани потребители като паяка работи вече с нова система и, ако до скоро имаше проблеми с някои сайтове за вземане на съдържание сега са смалени до минимум. Общо взето целта беше да го направя възможно най-много удобно и лесно за потребителя.

Стената на потребител в bgmdb :
На вашата стена, ако имате приятели, ще се появяват вашите публикации както и публикациите на вашите приятели като по този начин те ще могат по-лесно да виждат вашите действия и да гласуват и коментират за тях за да избутат вашата публикация по-нагоре в класациите или вие да им помогнете с тяхната.

Отделно имате страници с гласувани публикации, коментирани, и публикувани, а ако влезнете в дискусия за някой коментар към публикация имате и страница дискусии, като дадената публикация получава и връзка от тази дискусия.

Коментари:
Коментирането вече става също без презареждане на страница като има и възможност за добавяне на бърз коментар без да има нужда да се влиза в самата страница.
Ценни коментари (под такива се има предвид коментари с по-голям от 10 думи коментар) се превръщат в нова страница към публикацията и в дискусия.

ПР:
С радост мога да кажа, че при предният пр ъпдейт социалната медия хвана пр 2 както и много пр 1 страници, въпреки, че е все още беше на няма и два месеца.

Какво може да се споделя в bgmdb:
Колеги може да споделяте всичко стига то да е свързано с тематиката на сайта с една дума "Филми". Като започнем от статии за филми та стигнем до статии или клюки за актьори, новини за премиери, сериали, публикации от блогове свързани с филмите и тн., абе всичко свързано с киното и филмите.

И съжалявам ако съм ви отегчил но исках да споделя с вас новостите и още мялко информация за сайта. Мисля и по още много подобрения и допълнителни ползи за потребителите на мрежата.

ПП:
И като за накрая искам да помоля колегите които се опитват да линкват страници извън тематиката на сайта да не го правят следя за такива неща и се опитвам да ги премахвам постоянно, защото все пак е тематична социална мрежа.
 

Горе