Списък на некоректни и нечестни търговци в интернет (Сайтове и др.)

Към средата на миналата година регистрирахме нова фирма и си направих бизнес профил в Гугъл. На следващия ден ми звънят от някоя от тези "фирми за гугъл реклама" с предложение, че за 300 + лв, ще ме популяризират фирмата. Викам няма нужда ще се оправя сам.
На следващия ден звънят пак, този път от друга фирма със същата оферта. И тези ги отсвирих.
Някъде след месец, излизам от Пазарджик и времето беше дъждовно, а едната чистачка на колата нещо здаде багажа и ми е едно тъпо - нищо не виждам вали като из ведро, имаше и катастрофа на пътя. Звъни телефона, първо не вдигнах, но звънят настойчиво. Накрая вдигам ядосано, а булката отсреща ми обеснява как за 160 лв на промоция ще ми вдигнат позициите. Като ми дойде музата, почнах да ги ебавам. Викам им:
- Ама как за 160 лв, аз миналата седмица платих 360 лв на една друга фирма ваши колеги, всеки момент чакам продажбите да експлоадират. Явно съм се прекарал здраво, като платих на ония, ваша оферта е перфектна. По едно време, между смях и сълзи, момичето се усети че я бар м по акъла, благодари ми и пожела успех. Не съм псувал.
 
Няма смисъл да ги псуваш, там работят много наказани от живота хора, които са свикнали на това. За тях дори е нещо, което още със сядането на работното си място го очакват.
 
Няма смисъл да ги псуваш, там работят много наказани от живота хора, които са свикнали на това. За тях дори е нещо, което още със сядането на работното си място го очакват.
И аз съм наясно. Съжалявам служителите, но ненавиждам системата. Псувал съм ония ало изманици. Звъняха в една къща където бях на гости. Гледам, домакинята взе да втасва на телефона, като се доближих чух за какво става въпрос. Викам, дай телефона да ги чуя. Дървениците по дъските от гроба на майка му го отнесоха. Нарича се, техническо био-псуване. Просто не понасям изманици.
 
Още едни интересни: https://www.zlatnafirma.eu/

Звънят ми да ми кажат как ние сме най-добрите в нашата категория и сме щели да получим награда бла бла. Веднага ми светна лампичката, че това е скам и им отказах. Отсреща дамата супер учудена как може, те хората много търсели нещо подобно и т.н. Казах, че не се интересувам и ми затвори без чао, без нищо.

Така че очаквайте обаждане скоро и ще ви обясняват как сте най-добрите в своята категория, как трябва да вземете награда и т.н.
 

Горе