Стаиите ми изчезнаха от резултатите на Гугъл

chedda

New Member
:evil: преди 2 дена статиите ми бяха на 1-ва и макс до 2-ра страница в гугъл, днеска изобщо не се явяват.. ( в блог). озадачих се щото през тия дни не съм спирал работа по тях и тн.. а кво стана накрая :evil: ня кво се дължи това?
 
инфо

блога е fitnesSpace.blogspot.com , колко време писах инфото, колко ли неща не правих, събмитвах, регистрирах, разменях линкове, слагах го в подписа си в най-големите форуми за Бодибилдинг и фитнес... НЕ НЕ И НЕ... от около 1 месец работя по него нямам 1$, а иначе всеки ми казва че е супер и малко трябвало да се направи за да се монетизира.. ЕМ АЗ НАПРАВИХ НЕ МАЛКО НЕщА ама...
и докато статиите бяха на 1-ва страница в гугъл дори без да съм го регнал в тяхната сиситема .. аз продължавах да работя по тях, вчера дори го регнах в системата им. днес не съм индексиран дори и на 58349534853 страница.
като си помисля колко вечери не спах щото съм толкова зарибен и толкова ме кефи това, ама съм на ръба да откажа всичко вече..

П.С. не съм дооправил текстовите линкове още ама ся не ми е това проблема.. :(
 
фсдфсд

:( кво да ти кажа.. всеки ден нова изненада с тоя тъп блог...
какви са евентуалните причини? статиите ми са си мои, не съм мамил ... :?
 
fds

icakis странна работа.. нямам такъв текст и сега като си проверявам в гугъл данеби да има засечка с подобно съдържание (все пак трябва да има причина мамка му), няма! интересното е че в директориите за статии които са обвързани с гугъл ми ги индексира на 1-во място някои, а други които също съм вкара, ги няма изобщо.... какво става бе :?
май ще закрия блога, ще приключа програмите с които съм започнал, ще променя всичко, ще видя някоя добра алтернатива на блогспот и ще започна пак... отидоха още 1-2 месеца... УФФФ :x
 
Недей. Проблема може би е че си се опитал да го субмитнеш в Гугъл и те са го приели като спам. Продължавай да пишеш статий и след около месец най-много ще си на същите или по-добри позиций. Реален доход от тоя блог можеш да очакваш след като имаш 1000+ посетители на ден. Сега трябва да продължаваш да пишеш полезни постове във фитнес форумите и да пишеш една статия през 2-3 дена. Няма смисъл просто да закриеш нещо в което си вложил толкова много труд. На нас Гугъл като ни махна всичките ГБ сайтове да не се отказваме? Аз мисля като ги върнат да съм на първо място :p Апък и сега получавам не лош трафик от Yahoo.
 
фсдфс

да го д*хат от Гугъл тогава. прецакаха ми и малкия напредък с тоя шибан блог... ще видя ли някога $$$ в сметката ако продължава така :( тия с "малките риби" като мене си праят квото им скимне... а иначе като гледам на БГ сайтове от адсенс са им дали позволение още преди доста време и то с чужди реклами.. ама нали имат трафик, така е.
 
Ами честно казано точно от тези "големи" риби до колкото знам във този форум няма. Ние тука се занимаваме с по-малки проекти, но не чак толкова малко печеливши. Пари ще видиш, но въпроса е кога. Аз от първия ми блог, който е в страшно развита и конкурентна ниша пари видя чак след година, но сега без да правя почти нищо по него парите си текат, а също така се класира и за някой от най-търсените думи в света. Упоритост и работа му е майката. Сега като се замислям ще ти препоръчам да си купиш един хубав домейн, да си вземеш евтин хостинг и да пуснеш един WP блог, който да развиваш вместо този блог на блогспот. Тарпение и работа и успехите рано или късно ще дойдат.
 
фдс

Ок, щом са ме взели за спамер балъците от Гугъл (евентуално), това значи ли че ще се оправи положението ако продължавам с постовете и събмитването. смисъл такъв, ще ме индексира ли скоро с същия адрес за да не се налага да почвам всичко наново....?
 

Горе