Старт в продажбите през eBay - Реален Човек

Здравейте,

Възнамерявам да пробвам да изнеса част от продажбите ни в eBay.
Бизнесът ни не е много голям, разполагаме с физически и онлайн магазин.
Въпрост ми е има ли някакви особености, които задължително трябва да се спазят при създаването на нов профил в платформата на eBay?
В случай че е нещо сложно има ли вариант да се обърна към някой, който е запознат с цялостното функциониране на eBay?

Мисля, че за нов потребител имаше ограничение до 10 продукта и продажна стойност $ 50. Освен това, приблизително си приготви около 30% такси и комисионни, за продаден продукт!

Здравейте, аз съм пробвала в английския Ebay, с бижута, ръчно изработени. Махнаха ми обявите с обяснението, че е в разрез с Закона за авторското право, а дори не поискаха документи за това. Предлагам, че има големи фирми монополисти и се защитават тяхните интереси. Иначе зависи каква е стоката. На мен ми направи впечатление, че надценката е ниска в Ebay.co.uk , в сравнение с България, англичаните са свръх задоволени потребители, има голяма конкуренция на китайски стоки, много китайски търговци, индийци и пакистанци, които директно си внасят. Англичаните искат нещата да се случват бързо и не им се чака доставка от България. Ако е директно от страната, в която се продава, става, и ако се преборите с китайските, индийски и пакистански он-лайн търговци. Това ми е мнението за английския Ebay

Горе