Съвет за популяризиране на гейм сайт

traiki

Well-Known Member
Дайте ми някакви съвети как и къде да рекламирам сайта ми при ограничеnи средства.В момента съм се наел с промотиране на сайта по скайп и фейсбук и в някои форуми...основно спам,ама не дава особено добър резултат..сайта е на два дена.
 
От: Съвет за популяризиране на гейм сайт

Аз мисля,че мога да ти свърша работа.При интерес ме потърси на Л.С. или Skype: eurosim1
 
Кажи за какъв гейминг сайт става въпрос, дали е за новини, дали е за конкретни новини, дали е за новини за турнири, и така нататък, има доста ниши в "гейм сайт" , които се промотират по различен начин.
 
Така няма да стане мой човек, хвани ниша , и започни да пишеш новини, които са класифицирани стриктно към дадена игра, следи порталите за интересни мачове, стриймове и интервюта. Ето ти пример , въпреки че админите са пълни кретени ( sry my "frend" BeasT ) http://staypro.eu/ . Целта е да избереш ниша, например " старкрафт" и да пишеш само за нея и вътре да има контент, който ще е интересен за геймърите- стратегии, риплеи, интервюта, инфо за мачове, турнири, лиги и т.н.
По ясно няма как да го обясня :)
 
От: Съвет за популяризиране на гейм сайт

Това добре,пускам новини скоро ще пускаме и уникални статии съветници интервюта и такива,но даите някакви предложения или съвети как мога да си докарам потребители...в момента съм се заел по скайп да ги агитирам и има ефект но не е много голям,във фейсбука нещо не върви много много,други начини !? Не разполагам в момента със някакви средства,мислех си да пиша на някои гейм портали да пуснат някоя статия за нас пък да видим ..
 

Горе