Създаване на дизайни на тениски и други продукти :)

gdanov

New Member
Здравейте, заповядайте в сайта https://bearlab.eu/, където може да експериментирате с въображението си и да печелите от това. В сайта ще откриете продукти върху които да правите интересни дизайни, които да продадете и да получите комисиона за продажбата. От Вас дизайна и продажбата, от нас изпълнението и изпращането до клиента. Лесно е! Чакам те в https://bearlab.eu/
 
Здрасти,

Нещо не ви работи модула за качване на изображенията както трябва. Качвам изображение с резолюция 4500х4500 и ми изписва "Силно препоръчваме файл с по-висока резолюция, за да получите по-добри резултати.
(най-малко 3307 x 2499 пиксела) "
Другото, което е 10% комисионна? - Това е супер малко. Споделяте за продажби в OLX и Bazar .. в тези места се продават единствено марки или реплики на марки, въобще не им е там мястото на подобни тениски.
И не на последно място - дизайна на сайта, имам чувството, че някой 8-мо класник го е правил. Променете го.
Сайта няма бисквитки, политика за поверителност, общи условия, дори и ТЕЛЕФОН. Това буди несигурност в клиентите.

Поздрави и успех!

П.П.

Имате правописна грешка на главното изречение:

Искаш за започнеш Онлайн Бизнес?
 
Последно редактирано:
Здрасти Federer, благодаря за градивната критика, има нужда от нея. Несъмнено има неща, по които да се работи още. Ще помисля над съветите ти. Благодаря още веднъж! Поздрави!
 
@gdanov: Вместо да се мъчите да правите магазин, то защо не опитате да се договорите с рекламираната от Blinky система за онлайн магазини MerchantPro. Последната дори предоставя и безплатен план за ползване.
Другото нещо е свързано с това, че изображението ви върху чашата е плоско, а тя самата е цилиндър. Просто не се придобива добра представа как ще стои. Не е лесно да се направи, но не е и невъзможно да се реализира.
 

Горе