Създаване на кулинарни видеа в YouTube/Shorts, заедно с TikTok и Instagram - струва ли си?

waqar53

New Member
Резултатът от това е, че искам да правя нещо, което ми харесва, а именно създаване на съдържание и приготвяне на храна, но също така и да печеля пари от това, тъй като чувствам, че е нещо, към което мога да се придържам и да се наслаждавам в обозримо бъдеще.

Има ли някой опит с това/правенето на това и какъв е финансовият резултат от него?

Може ли това да ми помогне да печеля над 2 000 паунда на месец, като същевременно създавам наистина добро съдържание?

Наистина се опитвам да намеря бизнес модели, които са устойчиви като самостоятелен предприемач, и това може да е то?

Аз имам смесен канал. Ютуб е доста шантава работа. Преди правих по 120 гледания от шорт на час с 1 абонат на 2дена. После видях какво правят другите, 13 сек клип, яка музика и ако имаш късмет излиташ. На 19-20 от 2 клипа по 5 -6 К гледания на час и 120 абоната на ден! Луда работа! 6 дена по-късно и монетизация, $ 6.00 средно на ден. Единия клип има 300К гледания за 9 дена, rpm $ 0,19, но другите са зле. За съжаление няма гаранция колко ще продължи, продължавам да качвам по 1 щорт на ден, но гледания рязко паднаха, около 1000 на час.

Горе