Създаване на магазин с ShopMania BIZ

ShopManiaBIZ

New Member
ShopMania BIZ предлага създаването на онлайн магазин от типа CLOUD E-COMMERCE.

Всички магазини, създавани в системата, са разположени на един сървър и използват една и съща технология.
Технологията на магазините обаче е достатъчно гъвкава и мощна, за да даде възможността на всеки администратор да създаде уникален дизайн и съдържание за своя магазин. По този начин магазините в системата реално нямат пряка връзка един с друг, а единственото общо между тях остава сървъра, на който са разположени.

Електронната търговия в облак не изисква отделно закупуване на хостинг или използване на собствени сървърни ресурси. Разчита се на стандартизиран "User X Design" за администратори и клиенти, и възможно най-широк набор от интегрирани функционалности или приложения на трети страни.

ShopMania BIZ предлага по-ниска цена за платените планове, в сравнение с конкурентите си от същия клас, но разполага и с безплатен план с достатъчно широк набор от функционалности и по-малко ограничения. Осигурени се безплатно автоматична актуализация на приложението, техническа и административна поддръжка, поддомейн (ако администраторът реши да не използва собствен домейн), интегрирани разплащателни методи и начини на доставка.

Съществуват налични мобилна версия на магазина, Facebook магазин, интеграция с Twitter, приложения за имейл маркетинг, възможност за продажба на цифрови или софтуерни продукти (е-книги, музика, файлове), приложение за отчетност и фактуриране.

Целта на ShopMania BIZ е да поддържа глобално приложение за цялостно управление на онлайн бизнес (включително международен такъв) от едно място, с минимум начален капитал и ресурси.
 
От: Създаване на магазин с ShopMania BIZ

Здравейте,

Имам няколко въпроса как стой схемата с оптимизацията на "онлайн магазина":
1: Вие оптимизирате с цел да продадете вашия продукт, което е разбираемо, но тогава трафика към нас не е релевантен тъй като ние продаваме продукти, а не онлайн магазини, а и реално не мисля, че на вашата фронт страница ще има наши продукти.
2:Трафика за нас търговците от къде ще идва, ако въобще има такъв?
3:Ние сами ли трябва да си прави SEO оптимизация за наша сметка?
4:Предлагат ли се някакви статиски на посещения от къде и как са влезли потребителите какво са правили вътре като аналитикс?


Поздрави
 
От: Създаване на магазин с ShopMania BIZ

Привет samba,

1. Тази начална страница е началната страница на платформата просто. Иначе всеки магазин си има своя начална страница, която на практика няма нищо общо с началната на платформата.
2. Трафикът на всеки отделен магазин не се генерира от платформата. Администраторът на всеки магазин има достатъчно инструменти да генерира трафик. Нашият екип помага доколкото може.
3. По принцип да. В системата обаче има заложени достатъчно инструменти за оптимизация. Отделно се стараем да осигуряваме бонус кодове в рекламни платформи (напр. EasyAds).
4. Интегриран е google analytics. Трябва само да свържете профилите.
 
От: Създаване на магазин с ShopMania BIZ

Server Upgrade

This site is currently under maintenance. We truly appreciate your patience, and assure you it shouldn't take too much longer.
 

Горе