Продава се: ТОП ФЕЙСБУК СТРАНИЦА НАД 180К!

Така пиша един Trust коментар, за евентуалните закупвачи.

Оказа се, че с Мартин се познаваме и сме стари приятели. Момчето не лъже със сигурност. Когато се запознахме преди 7-8 години ми беше споделил, че се занимава със такива страници и развитието им. Да не говорим, колко преди това е започнал. Реално има много опит. Момчето съм на 100% сигурен, че в този форум има най-бързите продажби на страниците си, защото наистина са доста мощни и са с реална аудитория, да не говорим, че изобщо не са спамени и не е рекламирано в тях. Така, че лично аз съм сигурен, че който и да закупи тази страница ще остане много доволен. Когато страниците бяха още малки, аз бях първи с такъв интерес към тях за онлайн магазин, но с годините аз избрах съвсем различна сфера на работа и тази аудитория не е за мен. Но, тази аудитория със сигурност би помогнала адски много на онлайн магазин или просто продажби в фейсбук. Такива страници са 1 път, така че, всички хейт коментари са напълно излишни.
Повечето колеги като развият страници до 10 к лайка, започват да ги пускат в продажба за реклами и така като станат на 50к лайка вече са смазани от зародиш. Така, че определено труда на Мартин трябва да се оцени, защото се е стискал да не изкарва пари от страниците си с реклами, а да ги запази с годините и да ги развива, така че, след време да вземе по-големи суми за тях. Да пуснеш реклами в такива страници изкушението е голямо и се е справил отлично с това.

Успех, Марто!


Благодаря ти Матей, успех в начинанията ти !
 
Каква ли цена да искам и аз за моята страница, която е създадена декември месец и има 110 000 харесвания?! Рийча също не пада на месец под 3 милиона и на ден идват по 300 харесвания.. малко е несериозна цената колега, при положение, че неща във фейсбук не стоят както преди 4,5 години. 50,60 процента от аудиторията виждат постовете и предприемачите не дават вече такива луди пари за страници. Успех все пак! Пиши когато имаш резултат :)

П.С: Просто оставят мнение, не злобея!

Поздрави!
Продаваш ли я колега?
 

Горе