Трябва да промените брандирането на приставката за WordPress

rangh

New Member
Здравейте! Имам приставка за WordPress, наречена „Seraphinite Accelerator“ за клиент за оптимизиране на скоростта. Въпреки това искам напълно да ребрандирам този плъгин с марката на моята агенция. За съжаление, авторът на плъгина не предлага такава опция. По същество трябва да го маркирам с бял етикет.

Работя върху ускоряването на WordPress сайта на клиент и трябва да инсталирам приставката с нашата собствена марка. Това означава, че искам да променя не само името на приставката, но и основната функционалност и URL адресите в нея. Разбирам основно редактиране, като промяна на името, но това не променя напълно името на приставката в бекенда и когато проверяваме URL адресите на сайта. 10.0.0.0.1 192.168.1.254 Също така трябва да сменя логото на нашата собствена марка в секцията с плъгини.

Има ли разработчик на WordPress тук, който може да помогне с това? Можете да потърсите плъгина „Seraphinite Accelerator“, да го изтеглите и след това да изтеглите неговата премиум демо разширена версия от официалния им сайт, за да проверите сами кода и да ни уведомите. Това е много важно за мен като фрийлансър.
 
Последно редактирано:

Горе