Търсим дългосрочен екип за международен проект

RockStageLtd

New Member
Здравейте, казвам се Георги Петров и съм представител на фирма Rock Stage Ltd.

На кратко търсим дългосрочен екип (уеб-дизайн фирма или програмисти), с които да развием един наш международен проект. Идеята зад него е доста иновативна и с нашите предприемачески умения и контакти, сме мотивирани да представим проекта пред целия свят. Стремим се към иновативни бизнес модели, актуален дизайн и UI, както и пълна browser/мобилна съвместимост. Планираме да добавяме нови функции за 3-те ни вида потребители на седмична база, както и по-масивни под-проекти на месечна база.

Сфера: Music, Entertainment

Къде е уловката?
Най-ценният ни ресурс в динамичния свят на IT е времето. За целта искаме да използваме за основа системата на socialengine.com . В сайта можете да намерите примерни сайтове, вградени функции, както и Sample code. Това ще ни спести месеци работа от към социални функции, които не са така наречения Competitive Advantage на нашия продукт.

Програмни езици: Html (или Html5), CSS, PHP и Javascript. Платформата на socialengine.com е написана на PHP

Изисквания: Най-много държим на екипа, това за нас е най-важната крачка към успеха.

Моля само за сериозни кандидати, загубихме повече от година и една огромна сума пари с "калпави хора" и вече ги надушваме от далече.

Ако проявите интерес ще намерите контактни данни в профила ми,
George Petrov
 
От: Търсим дългосрочен екип за международен проект

Моля само за сериозни кандидати, загубихме повече от година и една огромна сума пари с "калпави хора" и вече ги надушваме от далече.

Явно вече сте решили да не губите пари. Затова и не предлагате възнаграждение в офертата си. Това не пречи да имате изисквания, разбира се.
 
От: Търсим дългосрочен екип за международен проект

Абе май не хората са ви калпавите, а организацията... от толкова писане така и не стана ясно колко и какви хора търсите, нито какво предлагате.
 

Горе