Търсим нов, потенциален партньор

trendy

New Member
Здравейте,

От година създадохме свой проект, онлайн магазин, който да предоставя гама от нови и разопаковани продукти основно фокусирани, но не ограничени върху: дребна бяла техника, аудио продукти и IT. Активно и изцяло сме се отдали на това начинание, ангажирани сме активно 24/7 в тази дейност, проследяваме от/до всеки детайл и дейност от договори с партньори до клиентско обслужване с цел поддържане на максимално качество и ангажимент към потребителя. Нашата амбиция е да се позиционираме като разпознаваем, доверен партньор за крайният потребител и да се отличим с максимално високо клиентско преживяване, коректност, качествени услуги, близост до потребителя и отговорно отношение.

От момента на откриване на фирма и множество неизвестни та до днес - 12 месеца по-късно, в които развиваме онлайн дейност, считаме че постигнахме нещо, но същевременно целите ни растат всеки ден. Към момента предлагаме около 300 продукта, 70% чисто нови с 24месеца гаранция, директно от наши партньори, представители за България, както и 30% разопаковани продукти с гаранция, отново от доверени, топли партньорства . Подбираме внимателно потенциални партньорства, тъй като вярваме, че качество, отговорност и отношение са фундамент за добри резултати на всички фронтове. Нашата амбиция не е просто да напълним магазин с 5000 или 10 000 продукта, а по-скоро да се кооперираме с директни, коректни представители.

В търсене сме но още потенциални партньорства - Ако вие сте:
представител на уреди, за които считате, че бихте могли да предоставите условия и двустранно да спечелим от потенциални отношения, ние ще се радваме да предоставим информация и да разгледаме бъдещи възможности. Нямаме претенции дали продуктите да бъдат фабрично запечатани, разопаковани или дори от гама демонстрационни, важно е за нас продукта да е качествен, (проверен ако е разопакован) и да има някаква поддръжка - гаранционен срок поне 3-6 месеца от дата на продажба.

Наш офис е базиран в град София, но нямаме ограничения за местоположение на партньор.

Благодаря предварително на всеки отделил време да прочете поста, ще се радвам да обсъдим на съобщение тук или на тел: 0889003380
 

Горе