Търси се човек, имащ желание да се занимава със SEO оптимизация.

Lyubo

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте, колеги! Първо се извинявам, че може би пускам в грешния раздел, но ми иска повече от 10 мнения, за да мога да пусна темата на правилното място, а не ми се искаше да спамя :)

Та ето за какво иде реч - търсим човек, който има желание да се занимава със SEO оптимизация. Наблягам на думата желание, тъй като фирмата, която сме стартирали е млада и искаме да намерим човек, с който да можем да работим в дългосрочна перспектива. Започнали сме няколко проекта, но адски ни куца частта със SEO оптимизацията, а и нямаме достатъчно време, за да я захванем, защото имаме някакви познания в тази област. Търсим човек, който има мотивация за работа и гарантирам, че ще остане много доволен от заплащането, ако работата се върши систематизирано и със стремеж за развитие.

vegercar.com
shortbooking.com

Това са два от проектите, с които сме стартирали, като сайтът за коли под наем се движи доста добре и сами може да проверите резултатите в google. Вторият сайт е в процес на изграждане и лично според мен има големи перспективи (този дизайн е правен преди няколко месеца, а в момента работим по съвсем нова структура и визия). Ще има работа също по бизнес софтуеър, както и по софтуеър за медицинско оборудване съвсем скоро, така че ако нещата потръгнат ще имате едни стабилни проекти за вашето CV :)

Облаги за човекът, който ще работи по проектите ще има доста, но смятам, че ще е по-добре да говорим наживо, за да не останете с грешни впечатления, тъй като е ясно, че в интернет, малко или много представата за нещата се изкривява.

Благодаря на отзовалите се.

Ако имате въпроси, моля пишете на:

lyubo at qualifaced.com

Само информативно за хората, които биха искали да се срещнем и поговорим - фирмата се намира на Цариградско шосе 101 (сградата на ТВ Европа).
:twisted:

Горе