Търся : Някой, който да ми напише 2 ревюта на спортна тематика

galinstefanov

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
45   0   0
Език: EN
Тематика: спортна( ревюта на букмейкъри )
Брой: като за начало 2(ако ми харесате още)
Размер: ~ 500(500+) думи
Цена и срок: Очаквам предложения на ЛС или посочените контакти по-долу. Там също ще дам и повече информация за спецификата на ревютата и за какво точно ще се пише.Да се има предвид, че ако се харесаме как работите ще има поръчки и занапред, така, че не ме отстрелвайте с цени.

Уникалността ще се провери с Advego. Когато се приключи с първата статия праща ми се, проверявам и казвам дали продължаваме или не. Ако не ми хареса ще си платя на човека за ревюто и ще си избера друг.
Задължително да ми се изпрати линк към ваши статии/ревюта ( поне една или две ).
Предпочитам да работя със стари членове във форума или такива поне с 5/10 положителни оценки в Itrader, но ако е нов член просто при заплащането ще става след като приключи с работата. Смятам, че може да ми се има доверие, и да се провери успешността на сделките ми до момента.

ТЪРСЯ ГРАМОТНО НАПИСАНО И УНИКАЛНО СЪДЪРЖАНИЕ, ЩЕ ПЛАТЯ САМО ЗА ТАКОВА. НЕ МИ ТРЯБВАТ ЗА ОТБИВАНЕ НА НОМЕРА. АКО НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ СПРАВИТЕ, НЕ ПИШЕТЕ. БЛАГОДАРЯ :)

Начин за плащане:
Epay, Paypal, ЕasyPay(на гише)

За връзка с мен:ЛС

Последно редактирано от модератор:
От: Търся : Някой, който да ми напише 2 ревюта на спортна тематика

Ако ти трябва и за БГ, аз мога да ти свърша тази работа.

Благодаря Адо, но ми трябват за Английски език, иначе за БГ получих вече няколко оферти, но да кажа още веднъж - търся Английски :)

Намерих си човек. Благодаря на всички писали!

Аз също търся същата услуга, при същите условия посочени от колегата. Желаещите да ми пишат на лично.

Горе