Купувам: Търся верифициран Adsense профил

Здравейте, търся да купя верифициран adsense профил, тъй като не знам какви цени са предлагайте на лично.
Имам такъв верифициран, от далечната 2008, с безупречно досие, чист като момина сълза.

Аз също, ще си позволя да използвам темата на колегата, ако някой продава, взимам ред след автора.

Поздрави

Също продавам верифициран акунт със 7 годишна история без никакви нарушения на правилата през цялото си съществуване.В него има 33 евро към момента,вързан е към 2 блогерски сайта които са оставени на самотек . Който има интерес да ме офертира на ЛС

Каква е офертата - 13 годишен акаунт без наказания с 22.98 евро в него?

Каква е офертата - 13 годишен акаунт без наказания с 22.98 евро в него?
Нямам си и на идея какви пари вървят подобни профили, просто нещо им стана в моя и ми задържаха едни пари по-точно сметката ми е на -2600 евра :D

Нямам си и на идея какви пари вървят подобни профили, просто нещо им стана в моя и ми задържаха едни пари по-точно сметката ми е на -2600 евра :D
Ами чакаме някой от по-запознатите тогава да каже приблизителна цена на подобен профил тогава. :)

Последно редактирано:
Неговата сметка е на - 2600 евра... значи за 2000 евра би се навил, все пак ще спести едни 600 евро :D
Той търси да купува не аз. Аз продавам 13 годишен акаунт без наказания с 22.98 евро или по точно бих го продал. Но няма идея как вървят подобни акаунти

• Haha
Реакции: ST-1

Горе