Имам такъв верифициран, от далечната 2008, с безупречно досие, чист като момина сълза.Здравейте, търся да купя верифициран adsense профил, тъй като не знам какви цени са предлагайте на лично.
Нямам си и на идея какви пари вървят подобни профили, просто нещо им стана в моя и ми задържаха едни пари по-точно сметката ми е на -2600 евраКаква е офертата - 13 годишен акаунт без наказания с 22.98 евро в него?
Ами чакаме някой от по-запознатите тогава да каже приблизителна цена на подобен профил тогава.Нямам си и на идея какви пари вървят подобни профили, просто нещо им стана в моя и ми задържаха едни пари по-точно сметката ми е на -2600 евра![]()
Неговата сметка е на - 2600 евра... значи за 2000 евра би се навил, все пак ще спести едни 600 евроКаква е офертата - 13 годишен акаунт без наказания с 22.98 евро в него?
Той търси да купува не аз. Аз продавам 13 годишен акаунт без наказания с 22.98 евро или по точно бих го продал. Но няма идея как вървят подобни акаунтиНеговата сметка е на - 2600 евра... значи за 2000 евра би се навил, все пак ще спести едни 600 евро![]()