lowriderzzz
Well-Known Member
Здравейте. Вчера се наех с не леката задача (за мен поне) да си прехвърля сайта на WP платформа и да си призная, бая трудоемко нещо се оказа. Е успях с помощта на колега от форума да го докарам до някъде обаче има още доста неща за дооправяне.
Не съм ползвал WP до сега, макар че свиквам вече и се нуждая от помощтта на някой за това да ми даде малко basic (а може и някой друг advanced) обяснения за някой тънкости.
Става дума за неща като:
-Превод на полета като (Leave a comment)
- настройка на страничен бар
- Настройка размер на хедера и менюто
- Промяна фонта и размера на заглавията в постовете
- Премахване на полето за коментари от някой страници
- добавяне на бутони за споделяне (FB like, G1+ и т.н)
- и още няколк подобни работи.
Предполагам не е много трудно, за който е спец. Но нямам време да ги гледам всичите тези нещ в туториали на ю-тубе, макар че с някой се справих и сам.
Предплагам около 1-2 часа по скайп (гласово) и със shared screen ще е достатъчно да схвана тези работи.
Предложете какво или (колко пари) искате в замяна.
Поздрави.
Не съм ползвал WP до сега, макар че свиквам вече и се нуждая от помощтта на някой за това да ми даде малко basic (а може и някой друг advanced) обяснения за някой тънкости.
Става дума за неща като:
-Превод на полета като (Leave a comment)
- настройка на страничен бар
- Настройка размер на хедера и менюто
- Промяна фонта и размера на заглавията в постовете
- Премахване на полето за коментари от някой страници
- добавяне на бутони за споделяне (FB like, G1+ и т.н)
- и още няколк подобни работи.
Предполагам не е много трудно, за който е спец. Но нямам време да ги гледам всичите тези нещ в туториали на ю-тубе, макар че с някой се справих и сам.
Предплагам около 1-2 часа по скайп (гласово) и със shared screen ще е достатъчно да схвана тези работи.
Предложете какво или (колко пари) искате в замяна.
Поздрави.