Търся добър и качествен копирайтър!

magnit

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
76   0   0
Здравейте, Колеги!
Като част от екипа си търся добър, качествен и коректен копирайтър! Обема на работа към момента не е много, но държа на качеството и все ще се намери малко допълнителна работа и странични доходи. ;)

Условия за кандидатстване:

1. Кандидатите да не са нови потребители
2. Да имат положителна репутация
3. Да имат форумна регистрация с 50+ мнения
4. Владеенето на чужд език е предимство
5. Бих се радвал да прочета откъс от ваш материал (може и линк)

Моля, пишете ми единствено на ЛС и изпращайте там своите оферти: Цена на 100 думи / Уникален текст +90%

Предварително се извинявам, че няма да мога да дам отговор на всички кандидати. Ще се свържа единствено с тези, които смятам за необходимо и офертата им представлява интерес за мен. Отново наблягам, че за момента търся само един копирайтър! За в бъдеще, дай боже повече! :)

Предварително благодаря на всички писали ми на ЛС! Моля, не спамете темата, тя няма никаква вина... Успешна нова седмица на всички!

От: Търся добър и качествен копирайтър!

Благодаря, на всички които ми писаха! Открих човекът, които отговаря на всички поставени от мен условия! За момента, обявявам темата за неактуална, но си запазвам правото за в бъдеще, ако нарастне обема на работа, да потърся още колеги за съвместна работа! Хубав ден на всички!

Вдигам темата! Търся към екипа, копирайтър с добър английски. Моля, първо погледнете началото на темата и след това ми пращайте оферти на ЛС. Благодаря!

Колеги, трябва ми човек, който пише както на BG, така и на EN сравнително добре. Също така да може да работи в широк диапазон!
Моля не ми пращайте на ЛС ваши автобиографии, а оферти! Благодаря за разбирането!

Все още търся добър и коректен копирайтър с английски език! Оферти на ЛС!

За сега намерих, нужния човек! Замразявам темата! ;)

Горе