Търся: изготвяне на различни видове реклама

_KASIOPEQ_

New Member
Здравейте, търся различни варианти за изготвяне на онлайн реклама за град Стара Загора и периметър до 30км, смесена група ( мъже и жени), възраст 25-50г., които се интересуват от кредити ( потребителски, ипотечни, фирмени), заеми и банки, рефинансиране, обединяване на задължения, инвестиране. Ние сме агенция за кредитно посредничество, която работи единствено с банки.
 
Здрасти,

Ако го правех за себе си, бих подходил по следния начин:

1. Google AdWords за всички тези неща ще ви е най-добрият източник за потенциалн клиенти търсещи да направят сделка веднага.

2. Може да си направите фирмен блог тип авторитетен източник на информация, където да си пускате статии релевантни към отделните под-ниши и с FB платена реклама да си вкарвате хора в къмпъни блога и да си ги ретаргетирате с последващи статии относно точно определена тематика дългосрочно. Правите си чрез FB пиксела отделни маркетингови funnel-и с поредици статии за всяка отделна тематика, и си ретаргетирате хората от фънел Инвестиции с Инвестиции статия 1, на другия ден ги ретаргетирате с Инвестиции статия 2, след това 3, 4, 5 и т.н. до момента, в който решат да ви звъннат за съвет, защото сте най-авторитетната компания с Стара Загора относно инвестиционни въпроси( или поне те ще са останали с такова впечатление след 2 седмици в които всеки ден ви четат някоя от инвестиционните статии). И съответно статиите от другите под-ниши ще играят същата роля - да превърнат потенциалните клиенти от потенциално заинтересовани към активно заинтересовани и останали с впечатлението, че вие сте най-най-подходящия партнъор по дадената тема.

И те така,

Успех! :)
 

Горе