Търся изработка на лого и плакат

Force

Active Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
Здравейте.

Понеже напоследък имам доста проблеми с кражба и неправомерно използване на мои авторски снимки, се налага да прибегна до един метод. За целта, снимките ще се правят на фон - плакат с моето лого. Ето как изглежда: pol_pl_-23047_3.jpg Трябва ми човек, който да изработи опростено лого на посочения от мен бранд и да го постави на подобен фон. Самия плакат ще бъде с размери 100х150см. и ще се отпечата в рекламно студио. Дори ако може Вие да го изработите - още по-добре! Накратко какво търся:

- Изработка на опростено лого(не държа да е цветно)
- Прилагането му върху снимка, предназначен за плакат.

Заплащане: 15лв. чрез банков или паричен превод по Еконт. Пишете на ЛС, за да Ви кажа името на бранда. Благодаря!
 
Последно редактирано:
От: Търся изработка на лого и плакат

Има в квартала едни безработни пичове, между 25 и 35-36 години, които по цял ден седят на празна пластмасова маса в квартаните кафета, с по 20 стинки у джоба, и си говорят само за милиони - тоя бил изкарал не-нам-си-кол-ко, оня бил изкарал не-нам-си-кол-ко, от това се изкарвали 5 милиона, от онова 10 и т.н. На двама-трима от тях жените им работят, и всеки ден им дават по 2-3 лв. за цигари.

Освен че са безработни, те и не търсят работа, щото нали знаете : "Баси, да не съм луд да му работим за тия смешни пари"...

Та, освен че са безработни и не търсят работа, те са и учудващо прости, неуки, необразовани, свидни рожби на романтична любов, на провинциални шофьори, продавачки и строителни работници... С нула амбиции, и с две нули някакви перспективи пред тях. Това обаче, не им пречи да си мечтаят как един ден ще се събудят милионери. Ей тъй, само щот са спали по милионерски.... Убеден съм, че в милата ни Родина има стотици хиляди подобни боклуци, които чакат 2 лв. от жените си, от пенсиите на мама и тате, или на баба и дядо.
И всеки път, когато минавам покрай тая групичка, чувам : Ооо, бате, черпи една двулитрова бира, че сме пресъхнали. Разбира се, черпя, и присядам за 10-тина минути до тях, да послушам от светлите им и мъдри мисли...

Един път, пред къщи имам една леха, не повече от 5 х 1 метра, /значи 5 кв.м./, която трябваше да се разкопае и бях решил да нахвърлям райграс или детелина. И спазвайки принципа "Що да копам, като мое и да не копам", се сетих за тия юнаци. Приготвих лопатата и отидох към кафето, разбира се всички кандидат-милионери бяха там, обясних им, че искам някой да разкопае 5 квадрата, и за целта давам 20 лв.

И като се почна едно пъшкане, едно почесване, едни наведени глави...накрая единия ми вика : Абе бате, ние не сме за такава работа, да копаеме.... дай нещо по-така, като за нас...

Та мисълта ми е, уважаеми Force, че тотално си сбъркал както мястото, сайта, така и държавата, и най-вече, манталитета на заселниците...

Тук ще търсиш само IT великани, корифеи, гении... и ще предлагаш от 10 бона нагоре.
Направо се чудя, как въобще си позволяваш да търсиш накого за "проста", "обикновена" и т.н. работа...
Ама ха !
 
От: Търся изработка на лого и плакат

Разказа беше увлекателен :D Сериозно.

До автора: защо не слагаш водни знаци?
 
От: Търся изработка на лого и плакат

Не слага водни знаци, защото му крадат снимките и слагат техни знаци.

Ето някаква проба за лого. Ако случайно ти е харесало ми пиши, да сложа името на бранда и ако трябва да променя нещо.

7895775R.png
 
От: Търся изработка на лого и плакат

Ами.. и фона може да бъде премахнат и заменен с всякакъв друг. :confused: Даже фона се маха по-лесно, от колкото водния знак.
Не се заяждам, говорим си.
 
От: Търся изработка на лого и плакат

Ами.. и фона може да бъде премахнат и заменен с всякакъв друг. :confused: Даже фона се маха по-лесно, от колкото водния знак.
Не се заяждам, говорим си.

Определено е така.
 
От: Търся изработка на лого и плакат

7853070o.png
 
От: Търся изработка на лого и плакат

Force, не разбрах много добре. Нещо такова ли ти трябва (картинката е 1x1.5m):
logo_plakat.jpg
Ако да, тогава можеш да си го направиш за 2 мин. с Inkscape - използва се Tiled Clones. Ако искаш нещо подобно ми прати логото ти. Вероятно довечера ще ми остане време, да ти генерирам една такава матрица.
 
От: Търся изработка на лого и плакат

Благодаря на всички отзовали се, но темата отдавна не е актуална. Справих се с проблема посредством фон с гравирано лого + воден знак върху самия продукт. Все още продължават да копират, но какво по-хубаво от безплатна реклама! :)
 
Последно редактирано:
От: Търся изработка на лого и плакат

Водният знак е единственият начин според мен. Това с фона освен да изгуби малко повече време на "крадеца" докато го изреже, друго не прави :)
 
От: Търся изработка на лого и плакат

Трябва да са наистина уникални снимки някой да се занимава толкова.

В случая, доколкото разбрах, говорим за снимки на продукти, така че не е въпросът в това колко са уникални, а в това, че разни други хора си ги теглят и си ги качват в техните магазини наготово.
 
От: Търся изработка на лого и плакат

Имах в предвид, че в нета има толкова много снимки и за да изберат неговите и да се мъчат да махат водни знаци или трябва да е уникално добра продуктова фотография или става въпрос за продукти за които трудно се намират снимки , но при наличието на такова голямо количество идиоти може някой нарочно да го прави:)
 
От: Търся изработка на лого и плакат

Щом му ги крадат значи има нужда да се вземат мерки.
 
От: Търся изработка на лого и плакат

Продуктите по принцип имат два вида снимки от интернет - фабричните, предоставени от производител. Те са професионални, но хората искат да видят реално какво представлява продукта, а не заснет под 100 прожектора със апарат за 10 бона. В другата крайност са снимките от потребители или такива от сайтове за обяви. Те са аматьорски и заради лошото качество, клиентите също не ги харесват. Моите снимки са идеални за клиентите - личи си, че не са снимани в студио, като в същото време се виждат абсолютно всички детайли на продукта(снимката е минимално количество шум, добро осветление и редакция). Именно затова конкурентите крадат главно от мен, затова досега никой не се е занимавал да прави снимки като моите. Защото:

- Ако теглят професионалните снимки от интернет- клиентите не пазаруват от тях, понеже не са приложили "реални" снимки на продукта
- Ако теглят любителски снимки от интернет - клиентите отново не пазаруват от тях, понеже нискокачествените снимки изглеждат аматьорски и не се доверяват на продавачи със снимки от Кодак 5МП.

Ето затова толкова се краде от мен и аз търся начини да си пазя изображенията.
 
От: Търся изработка на лого и плакат

Да пропуснах, че в сайтовете за обяви е така прав си, дори и с описанията на продукта е така, ако не добавиш нещо от теб, а поставиш само спецификации на продукта обикновено не кълват.
 

Горе