P pmg Member Рейтинг - 100% 3 0 0 16 Април 2011 #1 Имам БГ сайт със сносни посещения но форумът към него няма никаква активност. Нямам време да се занимавам. Ако някой може да активизира форума, и иска да помогне срещу заплащане, моля да пише на лично. Повече информация давам само на лично.
Имам БГ сайт със сносни посещения но форумът към него няма никаква активност. Нямам време да се занимавам. Ако някой може да активизира форума, и иска да помогне срещу заплащане, моля да пише на лично. Повече информация давам само на лично.
genchosam Well-Known Member Рейтинг - 98.9% 90 1 0 17 Април 2011 #2 От: Търся някой да ми популяризира български форум може ли да оставиш друг контакт за връзка освен ЛС ?
От: Търся някой да ми популяризира български форум може ли да оставиш друг контакт за връзка освен ЛС ?
G gape New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 18 Април 2011 #3 От: Търся някой да ми популяризира български форум Здравейте, Ако имате нужда от популяризиране, можете да се свържете с нас на pr[at]gape.bg и да обсъдим различните варианти.
От: Търся някой да ми популяризира български форум Здравейте, Ако имате нужда от популяризиране, можете да се свържете с нас на pr[at]gape.bg и да обсъдим различните варианти.