Търся отгоровен човек с добри маркетингови умения и търговски нюх

unhumannature

Member
Рейтинг - 100%
12   0   0
Здравейте, колеги!

Поради стартирането на няколко нови проекта ми възникна нуждата от такъв човек. За какво става въпрос? Нужен е човек, който умело да ръководи рекламната кампания и промотирането на тези проекти (говорим за 2 уеб проекта и един софтуерен продукт). Основните задачи ще са - решаване и реализиране на рекламни кампании на базата на отделен бюджет, даване на идеи за развитието и насоката на развитие на продуктите. Целта разбира се е достигане на максимални печалби. Какво печели този човек? Процент от печалбите (до 50 процента за някои от проектите).

Моля на обявата да се отзоват хора, които наистина имат нужният опит. Които са достатъчно отговорни и сериозни за една такава работа.

За да изявите желание за позицията, моля изпратете описание на личния ви опит и проектите по които сте работили, както и постигнатите успехи на unhumannature маймунско а gmail dot com.

Поздрави,

Митко

От: Търся отгоровен човек с добри маркетингови умения и търговски нюх

Аз също давам по 500 лева на всеко който ми изкара 1000 лева независимо по какъв начин :) - в кръга на шегата

Аз също давам по 500 лева на всеко който ми изкара 1000 лева независимо по какъв начин :) - в кръга на шегата

Е ти какво искаш - "давам ти продукта, измислен, направен, ти го рекламирай и прибирай печалбите" ? :)

Писал съм "в кръга не шегата" сега и ще се засягаме ли :)

E няма бе, виж че съм турил усмивка там :D

Опа сега я видях :wink:

И що спамите ся?! Ако темата имаше нужда от спамери щеше да се впише някъде... Момчето ви предлага работа вие мърморите... пуу аман.

Това не е спамене а "другарско бъмпване" на темата - нали, като се пише в темата тя скача, скача, скача и повече хора я виждат

М др обявата си е много читава - възможност за незабавно получаване на доходи, единственото, което се иска е качествена работа

"ако" платиш данъците и ще си на загуба :p пробвай с 1500

Горе