Stojan
New Member
Здравейте ,
Казвам се Стоян и от 3 години се занимавам със всякакъв вид бизнес , главно
офлайн като имам вече 2 провалени фирми , дълго време просто успеилвах продукти се цел печелба ,
в момента се занимавам със счетовотсво като помощник счетоводител в кантора .
От скоро обаче започнах да изграждам и мулти левъл мрежа като търся хора, които
имат интерес да си докарват страничен доход с възможност този доход да се превърне
в един добър пасив с времето .
Аз лично успявам да го правя като отделям повече от 1 -2 часа на ден т.е не Ви пречи на основната работа,
освен ако не го превърнете в основен доход и не превърнете самият млм в основен .
Не ме разбирайте погрешно млм - а не е нещо просто и няма да стане без работа ,
това е бизнес като всеки друг .
Т.е ако сте чували за хора , които правят пари от млм като се разкарват само с един каталог и предлагат продукти
ами в грешка сте , изграждането на мрежа , намирането на хора и обучаването им е в центъра на нещата .
Ако има хора , които са чували за млм и имат интерес могат да се свържат с мен тук или
на емайл [email protected] .
Ще се радвам всеки ,които има мнение по въпроса да се изкаже по темата.
Благодаря за вниманието
Казвам се Стоян и от 3 години се занимавам със всякакъв вид бизнес , главно
офлайн като имам вече 2 провалени фирми , дълго време просто успеилвах продукти се цел печелба ,
в момента се занимавам със счетовотсво като помощник счетоводител в кантора .
От скоро обаче започнах да изграждам и мулти левъл мрежа като търся хора, които
имат интерес да си докарват страничен доход с възможност този доход да се превърне
в един добър пасив с времето .
Аз лично успявам да го правя като отделям повече от 1 -2 часа на ден т.е не Ви пречи на основната работа,
освен ако не го превърнете в основен доход и не превърнете самият млм в основен .
Не ме разбирайте погрешно млм - а не е нещо просто и няма да стане без работа ,
това е бизнес като всеки друг .
Т.е ако сте чували за хора , които правят пари от млм като се разкарват само с един каталог и предлагат продукти
ами в грешка сте , изграждането на мрежа , намирането на хора и обучаването им е в центъра на нещата .
Ако има хора , които са чували за млм и имат интерес могат да се свържат с мен тук или
на емайл [email protected] .
Ще се радвам всеки ,които има мнение по въпроса да се изкаже по темата.
Благодаря за вниманието