Търся: Търся си работа

Малко съм скептичен към историята, обаче както написаха по-горе: да се започва с фрийлансинг не е вариант. Приоритет трябва да е да си намериш редовна работа.

Освен това:
  1. С дизайн пари трудно се изкарват. Хем трудно, хем са малко.
  2. Фейсбук е отмираща платформа/ пазар. В България просто нещата се движат със закъснение.
Като чета така, Youtube е най-добрият вариант за "работа от вкъщи".
 
всъщност от какви графични програми разбираш? CorelDraw ? Illustrator?
Photoshop, Illustrator работила съм и с After Effect и Premiere Pro за изпълнение на задачи, които включваха създаване и обработка на кратки видеоклипове на разнообрази теми.
 
Освен в опит да си намеря работа, съм тук и за да се запозная с мисленето на хора, които са по- наясно с нещата от мен.
Аз, като не особено интелигентен човек, който не разбира много от това, което правиш но може да му потрябва услуга за която не знае, че ти може да я направиш ще се зарадва да види нещо, като портфолио. За това съвета ми е да събереш на едно място нещата, които си правила, щъщо така ако в момента няма какво да правиш с този изкълчен глезен в къщи, създай няколко неща като за портфолио и реклама на това, което си способна.

Ако направиш всичко това и то се хареса тук, съм сигурен, че ще се намерят и добри хора да ти спонсорират домейн и хостинг за 1 година, където да може да рекламираш себе си по най добрия възможен за теб начин и да си намериш поръчки и работа.
 
Да си пишем щуротии - БОЛ! Всякакви глупости и позьорщини се пишат с някаква идея, но важното е, че имаш само 2 избора: Или даваш дупе и бачкаш за някой и си скъсваш същото.. или Рискуваш и правиш нещо собствено, рисково и ненадежно :) Сори брат.. опс сестро -това е положението.. Няма да имаш някакъв особен хелп тук, по казуса, но пък можеш да си попишеш на воля :)
 

Горе