Търся скрипт или система за галерия

pepo_999

Well-Known Member
Здравейте, понеже не съм имал допир с това което ми се върти в главата реших да попитам по опитните от мен. Имам един домейн който седи и съм решил да го размърдам - идеята ми е сайт тип галерия в който след регистрация с имейл и потр. име да можеш да качваш снимки до определен размер всяка които да могат после да се разглеждат в галерия. Накратко казано един приятел е болен на тема риболов и искам да му направя и подаря сайт на който всички като него да могат да качват снимки с постиженията си от риболова и да се хвалят естествено :| но да са регистирарани за може да има и някакъв контрол. Ако съм обяснил правилно моля дайте идеи и съвети за което благодаря предварително.
 
От: Търся скрипт или система за галерия

Coppermine-gallery
В момента си изграждам снимкова галерия и по този повод, ровейки, попаднах на сайт, изцяло изграден върху този софтуер. Не го запомних и не мога да ти дам връзка, но ако поровиш, ще го откриеш. Пък и едва ли е единствен.
Има български език, доста теми. Пипаш малко CSS, като мен, и става бижу. :|

Да допълня. Пробвах още две галерии, с български език, но нещо не си паснахме.

Втора идея.
Качваш е107 и инсталираш или Corllete Lab Gallery, или Coppermine-gallery.
Първото си е модул за е107, второто се връзва с мост. За връзването с мост само съм чел как се прави, всъщност вързах си форума, но не съм пробвал как точно работи.
 
Последно редактирано:
От: Търся скрипт или система за галерия

това първото предложение ми беше предложено и от друг колега и явно е добро, ще трябва да го пробвам
 

Горе