Търся хора за сформиране на екип

Info-Europe

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Привет на всички.

Нека започна първо с кратка информация за проекта.
Domain : info(dash)europe(dot)eu
Platform : Joomla 1.5 (native)
Components : JoomFish, Hotel Guide, Restaurant Guide, Travel Guide , JA Membership
Main Language : English
Template : JSN Epic - PRO Edition
Описание : Информационен портал включващ всички страни в Европа (50).
Информация за :
- места за престой - хотели, вили, бунгала, курорти
- места за хранене - ресторанти, пицарии, заведения за бързо хранене
- забележителности
- транспорт - летища, автобусен и жп транспорт, такси, метро и т.н.
- полезна информация

Идеята ми е да се създаде информационен портал, в който потребителите (туристите) да намират цялата им необходима информация за планирането на тяхната почивка.
Всички хотели и ресторанти, които се включат, ще заплащат абонаментен план по техен избор. Както сами разбирате проекта не е малък и работата не е никак лесна.
В момента се боря сам за осъществяването на тази идея. Разполагам с капитал от 500 € за довършване на сайта, като темплейта, домейна и бизнес хостинга са вече платени.
Набирам хора, с които да довършим този портал и да го пуснем преди коледните празници (колкото по-бързо толкова по-рано ще започнем да получаваме и заплащане).
Мога да предложа евентуално партньорство в това начинание.

Всеки , който иска да надникне в сайта и да види за какво става въпрос нека ми пише в скайп (приложил съм го в профила) или на e-mail адрес : admin(ath)info(dash)europe(dot)eu

Благодаря Ви.

От: Търся хора за сформиране на екип

"Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL"

По някакъв специален начин ли се "надниква" в сайта?

От: Търся хора за сформиране на екип

Този проект е закрит. Тъй като нямам време да се занимавам , започнах да търся фирма или програмист/и , които да направят този портал за мен. даже мисля да отворя нов проект (наддаване) :)

Горе