M MihailMihov Well-Known Member Рейтинг - 98.1% 49 1 2 24 Октомври 2015 #1 От заглавието става ясно какво търся. Темата не е сложна. Статиите, които се преразказват пращам аз. Плащам по Пейпал на цена 1ст/100 думи
От заглавието става ясно какво търся. Темата не е сложна. Статиите, които се преразказват пращам аз. Плащам по Пейпал на цена 1ст/100 думи
nikolai.mt Well-Known Member Рейтинг - 100% 10 0 0 24 Октомври 2015 #2 Здрасти, дай да видим за какво става дума, пиши направо на ЛС ако не си намерил човек. Kreayshawn каза: От заглавието става ясно какво търся. Темата не е сложна. Статиите, които се преразказват пращам аз. Плащам по Пейпал на цена 1ст/100 думи Увеличете...
Здрасти, дай да видим за какво става дума, пиши направо на ЛС ако не си намерил човек. Kreayshawn каза: От заглавието става ясно какво търся. Темата не е сложна. Статиите, които се преразказват пращам аз. Плащам по Пейпал на цена 1ст/100 думи Увеличете...
M MihailMihov Well-Known Member Рейтинг - 98.1% 49 1 2 24 Октомври 2015 #3 От: Търся човек за преразказ на текст 2ма човека ми писаха, за сега не търся други, благодаря за интереса.
От: Търся човек за преразказ на текст 2ма човека ми писаха, за сега не търся други, благодаря за интереса.