Търся B2B партньор/агент за работа с големи дистрибутори (електроника)

maxiax

New Member
Здравейте,

Търся представител или консултант в София за дългосрочно сътрудничество. Моята компания в Полша се занимава с внос на електроника (Philips, Braun и др.) и в момента разширяваме веригата си от доставки от България.

Какво ми трябва:

1. Директен контакт с мениджъри в компании като Polycomp, ASBIS, Orbico.
  2. Съдействие при преговори за специфични административни изисквания към фактурите (invoice customization) за полския пазар (Allegro/Amazon).
Какво предлагам:

• Твърдо заплащане за организиране на срещи/контакти.
  • Висок бонус (Success Fee) при финализиране на първата сделка и настройка на документите.
Ако имате нужните връзки и опит в сектора, моля пишете ми на ЛС или оставете контакти (Telegram@soten8).

Здравейте,

Търся представител или консултант в София за дългосрочно сътрудничество. Моята компания в Полша се занимава с внос на електроника (Philips, Braun и др.) и в момента разширяваме веригата си от доставки от България.

Какво ми трябва:

1. Директен контакт с мениджъри в компании като Polycomp, ASBIS, Orbico.
  2. Съдействие при преговори за специфични административни изисквания към фактурите (invoice customization) за полския пазар (Allegro/Amazon).
Какво предлагам:

• Твърдо заплащане за организиране на срещи/контакти.
  • Висок бонус (Success Fee) при финализиране на първата сделка и настройка на документите.
Ако имате нужните връзки и опит в сектора, моля пишете ми на ЛС или оставете контакти (Telegram@soten8).
уж сериозна оферта с несериозен вид контакт..... само си представи колко несериозно звучи в очите на заинтересованите контакта в Телеграм....

Намирам се в Полша и работя директно за този пазар, затова търся стабилни доставки от България. Отворен съм за всякакви форми на контакт, които са удобни за сериозни партньори — LinkedIn, WhatsApp, имейл. Телеграмът беше посочен само за първоначална бърза връзка.

Целта ми е конкретна: директен контакт с мениджмънта в Polycomp, ASBIS или Orbico за мащабни B2B поръчки. Който има реален ресурс и иска да работи, ще ме намери

Целта ми е конкретна: директен контакт с мениджмънта в Polycomp, ASBIS или Orbico за мащабни B2B поръчки. Който има реален ресурс и иска да работи, ще ме намери
И какво те спира да се свържеш директно с тях? В дейта центъра нямате достъп до телефони и мейли ли?

Намирам се в Полша и работя директно за този пазар, затова търся стабилни доставки от България. Отворен съм за всякакви форми на контакт, които са удобни за сериозни партньори — LinkedIn, WhatsApp, имейл. Телеграмът беше посочен само за първоначална бърза връзка.

ясно... Полша :-) Да си дойдем тогава на думата ..... Българите , че сме измамници и изобретатели е вярно... но в цяла Европа мнението за поляците е двойно по лошо и ви смятат за мега измамници. Много малко хора биха искали да работят с поляци. Това е самата истина! Нямам нищо лично към теб, но в България и изобщо в източна , централна и западна Европа като чуят , че си поляк все едно си прокажен. И всъщност има защо да си го мислят.

Горе