Търся WP програмист

blackout8

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
18   0   0
Здравейте,

Търся WP програмист за следният проект:

1) Имам купена тема на Sahifa - искам да се настрой сайта спрямо темата.
2) Сайта, ще има и магазин за продажба на софтуери, темата работи с WooCommerce-a така, че ще трябва да настройте цялата платежна система.
3) При закупени продукти искам клиентите ми да влизат в member area, където могат да си свалят софтовете. Ще има таб продукти - където се изброяват софтуерите, лиценза и даунлод бутона,
4) Поради естеството на продуктите, ще трябва да давам индивидуални софтове на всеки клиенти, така че ще трябва да изградите админ система, където да мога да качвам на всеки клиентски мейл нужните софтове и клиените да могат си ги свалят от member areа-та. Като цяло в този админ панел ще казчвам софтувера и ще го линквам към клиентски мейл.

Имам да кажем 10 различни софта, клиент си купува X, Y софт. Аз влизам в админ панела чеквам клиентския мейл и си ъплоадвам от PC-то софт X и Y(въвеждам името на софт "Soft1" и лицеза([email protected] и 2123421) - цъкам примерно submit и вече,клиента влиза в мембър частта и вижда какви софтове има, вижда лиценза и download бутон за всеки по отделно.

Плащане - предпочитам paypal

Моля да ми пиша хора с репутация.

Това са точките, за повече инфо на ЛС.
 
Последно редактирано:

Горе