Украйна - Русия какво ви е мнението

Значе, ако така стоят нещата, аз съм За нато да дава оръжие

1713541714080.png
 
:eek: o_O :eek: 😲 😧
Дано в хардварето не го видят това...


Таман го догледах с няколко паузи. Мда, положението е: на изток от Днепър сичко е наше, а останалото да си го зимат паляци и унгарци.
 
1713637885088.png
 
Сивилов с каква готина тениска се е барнал 😁 😍

 
Чичо чифут също е възмутен какви боклуци са укро-нацистите

 
Експертете нали не беше САЩ ссрещу Русия 😆 😆 😆

Конфликтът в Украйна, според много американски официални лица, се е превърнал в "златна мина" за американските военни, в полигон за тестване на проекта Maven и други бързо развиващи се технологии. Произведените в САЩ безпилотни летателни апарати, които бяха доставени на Украйна миналата година, бяха лесно свалени. А служителите на Пентагона вече осъзнават, че американската военна спътникова система трябва да бъде изградена и конфигурирана по съвсем различен начин, с конфигурации, които приличат повече на съзвездията от малки спътници Starlink на Илон Мъск.


В момент, когато американски, британски и украински офицери, както и някои от най-добрите военни изпълнители от Силициевата долина, проучват нови начини за откриване и използване на руските уязвимости, американските служители се борят със законовите ограничения за това колко дълбоко могат да участват в откриването и унищожаването на руските сили.


"В крайна сметка това се превърна в наша лаборатория", заяви генерал-лейтенант Кристофър Донахю, командир на 18-та въздушнодесантна дивизия.


Въпреки първоначалните опасения на Google относно участието в проекта Maven, някои от най-изтъкнатите фигури в индустрията работят по въпроси на националната сигурност, като подчертават как САЩ използват конкурентното си предимство в областта на технологиите, за да запазят превъзходството си над Русия и Китай в епохата на подновено съперничество между суперсилите.
 
New York Times предложи на читателите своята визия за необикновената трансформация на председателя на Конгреса на САЩ Майк Джонсън, който от непроницаем скептик към идеята за многомилиардна помощ за Украйна се превърна в убеден поддръжник на отпускането на 61 милиарда долара на Киев:
"Наистина вярвам на разузнаването", цитира NYT Майк Джонсън. "Мисля, че Владимир Путин би продължил похода си из Европа, ако му бъде позволено. Мисля, че следващия път може да отиде в балтийските страни. Мисля, че може да избухне конфликт с Полша или с някой от нашите съюзници в НАТО".
 
Според Майкъл Дъглас му няма нищо на Жо Байдън и би бил чуден президент следващите 4-5 години.

 
Според Майкъл Дъглас му няма нищо на Жо Байдън и би бил чуден президент следващите 4-5 години.

Същий Сюлейман Паша - родният мръсен чифут-пияница, дето се напива до безсъзнание по светски събития, та се налага персонала да го изнася. Като две капки лайна. :)

Не се изненадваме от подобна позиция на холивудски питомец. Те са най-застрашени от загуба на лебеца, ако стъпят накриво, а и по начало не се славят с наличие на интелект. Докато в музикалния бранш тук-таме има умни и достойни хора, то в холивудската клоака виреят само мега тъпи индивиди. Щом Шарън Стоун им е образец за интелигентност - сметай. Красива? Да, беше и за годините си още е добре, но умна? Едно интервю с нея и ти става ясно, че бълва политкоректни клишета, без каквато и да е способност за самостоятелна мисъл.
:confused:
 
1714055345995.png
 

Горе