Предлагам: Уникална услуга: Пренаписване и редактиране на AI-създадено съдържание

Storytime

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Все по-често в онлайн медии и сайтове се използва изкуствен интелект за създаване на статии. Това е бързо, удобно и икономично решение. Но има нещо, което машините все още не умеят – да пишат с душа.
AI текстовете често са правилни, но безлични, лишени от стил, характер, нюанси и човешко въображение. А именно това ангажира читателите и им оставя трайно впечатление.
Затова предлагам услуга, създадена специално за този нов етап в дигиталната ера – редактиране и пренаписване на AI-съдържание, за да му вдъхна живот, стил и автентичен глас.
Ако търсите текстове, които звучат истински и вълнуват, ще се радвам да Ви помогна.

Извинете, че се намесвам в темата ви, но за съжаление, хората искат да минат метър. По-лесно е да вземеш нещо безплатно и наготово, отколкото да платиш на някой, който влага фантазия, който е с естествен интелект. Много правилно пишете, че AI съдържанието не диша (образно казано). Никакъв стил, никакъв характер, никакво въображение. Просто живеем в други времена - за добро или за лошо.

Успех с услугата!

Все по-често в онлайн медии и сайтове се използва изкуствен интелект за създаване на статии. Това е бързо, удобно и икономично решение. Но има нещо, което машините все още не умеят – да пишат с душа.
AI текстовете често са правилни, но безлични, лишени от стил, характер, нюанси и човешко въображение. А именно това ангажира читателите и им оставя трайно впечатление.
Затова предлагам услуга, създадена специално за този нов етап в дигиталната ера – редактиране и пренаписване на AI-съдържание, за да му вдъхна живот, стил и автентичен глас.
Ако търсите текстове, които звучат истински и вълнуват, ще се радвам да Ви помогна.
Извинете, че се намесвам в темата ви, но за съжаление, хората искат да минат метър. По-лесно е да вземеш нещо безплатно и наготово, отколкото да платиш на някой, който влага фантазия, който е с естествен интелект. Много правилно пишете, че AI съдържанието не диша (образно казано). Никакъв стил, никакъв характер, никакво въображение. Просто живеем в други времена - за добро или за лошо.

Успех с услугата!
Слагам и двата поста за да не се мъча да пиша два пъти :) Та и двамата сте прави до известна степен. Проблема не е в ИИ а в хората който го ползват. Ако идейния създател на продукта статия, код, картина, видео и т.н. е човек без стил, умения и въображение се получава просот обикновена статия, картинка и т.н. без душа както казвате.

Това ще е една от бъдещите професии ИИ създател на съдържание ( тогава вече титлата дето се кичи всеки олигофрен с нея Digital creator ще има истински смисъл )

Слагам и двата поста за да не се мъча да пиша два пъти :) Та и двамата сте прави до известна степен. Проблема не е в ИИ а в хората който го ползват. Ако идейния създател на продукта статия, код, картина, видео и т.н. е човек без стил, умения и въображение се получава просот обикновена статия, картинка и т.н. без душа както казвате.

Това ще е една от бъдещите професии ИИ създател на съдържание ( тогава вече титлата дето се кичи всеки олигофрен с нея Digital creator ще има истински смисъл )
Хич не ми ги хвалете тези интелекти, за нищо не стават!
Работата щели да ни вземат, виж го нашия

цепеняк.png

абе каква работа ще ни вземе ИИ говорите глупости... той лъже повече от хората ...

това е от снощи
chatGPT.png

абе каква работа ще ни вземе ИИ говорите глупости... той лъже повече от хората ...

това е от снощи
Виж файлът 34785
Да, лъже особено когато искаш някакви файлове PDF, STL, DOC и т.н Питаш след 2 часа какво става вика: Почти съм готов. След два дена: На 98% съм готов. Накрая вика: Съжалявам, но в момента не мога да ти генерирам еди какво си 🤣

Уж нямал достъп до интернет ама като му пуснеш линк венага казва какво има на него ...

Не е вярно че АИ-тата пишат скучно и без въображение.
Но подхождат предпазливо ако искаш нещо по-разчупено и трябва да ги понатиснеш в желаната посока.

Крайният резултат до голяма степен зависи от креативността и въображението на самия промптър. Скучен човек ще се задоволи със скучен резултат. Креативен човек ще ръчка докато получи нещо интересно.

абе да си призная аз му хванах цаката най накрая. Понеже има в безплатната версия има ограничен ресурс между 1 и 2 ГБ памет не е способен да направи нещо по голямо от 200 реда на куп. Когато е платена версия ползва до 128 ГБ памет и тогава върши работа на 98%. Истината е, че много ми помогна с няколко сорд кода в рамките на няколко часа да ги оправя . Бърз е и веднага ти показва къде са грешките дори като му пратя скрийншот.

Не знаеш кой ИЕ да ползваш, брат. При мен превъзхожда човека многократно, пише без никакви правописни грешки, като повечето мнения преди моето, в което не знаят къде се пише й. Който знае как да ползва ИЕ не му трябват никакви други писачи, всеки да си прави изводите. И това е само началото - зарежете тази професия докато е време.

Не знаеш кой ИЕ да ползваш, брат. При мен превъзхожда човека многократно, пише без никакви правописни грешки, като повечето мнения преди моето, в което не знаят къде се пише й. Който знае как да ползва ИЕ не му трябват никакви други писачи, всеки да си прави изводите. И това е само началото - зарежете тази професия докато е време.
Трябва да се преоринтират в ИИ създател на съдържание.

Ами , аз още преди няколко месеца подхвърлих, че който иска дългосрочен работен ангажимент, с който да се издържа, да се преориентира. Обаче това предложение не се хареса на аудиторията и даже си спретнаха състезание с ИИ. Да, ясно е, че асоциативните връзки и творческите хрумвания не са силата на машината, а на човека, но днес кой държи да чете интересни статии, всеки иска кратко и полезно съдържание, без особени емоционални препратки. Забелязвам ,че като търся нещо, най-напред ми излиза съвсем просто/и постно/ съдържание, създадено от ИИ. И най-важното - кратко. За съжаление креативността вече не се цени толкова.

ИИ е доста креативен и се подобрява все повече. Според мен даже, ще надмине хората, брат. Дай му още малко време. Това е неизбежно, без значение харесва ли ни или не.

На скоро имах работа по повод превод на документи. ИИ Св държа повече нагло отколкото да ми помогне. Списъкът с термини, който имам помогна повече. ИИ е неграмотен. Всеки да си пише както иска, с него без него.

На скоро имах работа по повод превод на документи. ИИ Св държа повече нагло отколкото да ми помогне. Списъкът с термини, който имам помогна повече. ИИ е неграмотен. Всеки да си пише както иска, с него без него.
Както се отнасяш с него и той така се отнася с теб! За съжаление ИИ се справя много добре за базови до средни задачи! С големи се справя когато му помогна и разбия задачата на по-малки и след това аз си сглобявам всичко.

Александра, брат, точно ти ли ще пишеш за грамотност? С твоята компетентност не можеш да разбереш кой е неграмотен и кой не.

Пуснах мнението ти на ИИ да го анализира, сама си прави изводите, кой е по-грамотен, брат.

Мнението ви не е напълно грамотно и съдържа няколко езикови и стилистични неточности. Ще анализирам текста и ще посоча проблемите, както и ще предложа подобрения, за да звучи по-ясно и грамотно на български език.

Анализ на текста:​

1. „На скоро“
    • Грешка: Правилната форма е „наскоро“ (една дума), тъй като това е наречие, означаващо „в близко минало“.
    • Предложение: Заменете „На скоро“ с „наскоро“.
  2. „по повод превод на документи“
    • Проблем: Фразата звучи леко непълна и неестествена. По-добре е да се уточни контекстът, например „по повод превода на документи“ или „във връзка с превод на документи“.
    • Предложение: „във връзка с превода на документи“.
  3. „ИИ Св държа повече нагло отколкото да ми помогне“
    • Грешка: „ИИ Св“ вероятно е опит за съкращение или неясно изразяване. Ако имате предвид „изкуствен интелект“ (ИИ), то „Св“ е неясно. Освен това „държа повече нагло“ е неправилно граматически и стилистично. Правилно би било „се държа по-скоро нагло, отколкото да ми помогне“.
    • Проблем: „повече нагло отколкото“ е неправилна конструкция. Правилно е „по-скоро нагло, отколкото“.
    • Предложение: „ИИ се държа по-скоро нагло, отколкото да ми помогне“.
  4. „Списъкът с термини, който имам помогна повече“
    • Грешка: Липсва запетая пред „който“, тъй като това е определително подчинено изречение. Освен това фразата „помогна повече“ звучи непълно без сравнение (повече от какво?).
    • Предложение: „Списъкът с термини, който имам, помогна повече [от ИИ].“ или „Списъкът с термини, който имам, беше по-полезен.“.
  5. „ИИ е неграмотен“
    • Проблем: Тази фраза е разбираема, но звучи малко грубо и не е подкрепена с конкретни примери. За по-голяма убедителност може да се уточни какво точно в ИИ ви се струва „неграмотно“.
    • Предложение: „ИИ допуска грешки, които го правят ненадежден за превод.“
  6. „Всеки да си пише както иска, с него без него.“
    • Проблем: Тази фраза е разговорна и леко неясна. „С него без него“ звучи като идиом, но не е напълно подходящо в контекста. По-ясно би било да се каже, че ИИ не е задължителен или не е полезен.
    • Предложение: „Всеки може да пише както иска, с или без ИИ.“
Обобщение:

Мнението ви е разбираемо, но съдържа граматични, стилистични и пунктуационни грешки, които го правят по-малко ясно и професионално. Езикът е разговорен, което е приемливо за неформален контекст, но може да се подобри за по-голяма яснота и грамотност.

Подобрена версия:​

„Наскоро имах работа във връзка с превод на документи. Изкуственият интелект се държа по-скоро нагло, отколкото да ми помогне. Списъкът с термини, който имах, беше по-полезен. ИИ допуска грешки, което го прави ненадежден за превод. Всеки може да пише както иска, с или без ИИ.“

Допълнителни бележки:

• Ако искате да споделите конкретни примери за „неграмотността“ на ИИ (напр. неправилни преводи или терминология), това би направило мнението ви по-убедително.
  • Ако имате предвид конкретен ИИ (напр. определен инструмент за превод), уточняването му би помогнало за контекста.
  • Ако желаете, мога да анализирам конкретен ИИ инструмент за превод или да проверя мнения за него в мрежата (напр. чрез търсене в X или уеб).

Искате ли да задълбоча в някоя от тези точки или да проверя нещо допълнително?

@Неблагонадежден не депресирай жената че пак ще настане хаос във форума 🤣
Burn in Hell
Просто факти, брат. Аз между другото редактирах цялата си книга с ИИ и я направи перфектно. Спазва всички правописни правила и намира грешки, които често се пропускат. Въобще няма нужда от редактор.

За @Неблагонадежден ИИ ми каза да не му обръщам внимание. За Димитър ми каза,че не го познава лично не бил добър и честен.
И по темата за ИИ аз съм аут.

Горе