Условия за продаване в Ebay ?

vento0

New Member
Добър ден,Преди 2 дни получих 2 телефона които поръчах от американския еbay,но се оказа че операторът им предлага телефоните си с чипове а не със сим карти и тези чипове не работят във българия.Затова искам да ги продам пак там защото само в Америка работят телефоните,а ако ги продам тук за части ще съм на загоба.И така по темата,Имам акаунт и съм топ куповач и мисля че съм със стандартен Paypal акаунт но имам опцията да продавам там.И така поразбрах как става но стигнах до доставката,Не знам с какво да го изпратя пък и не ми излизът никакви избори,моля помагайте,изяснете ми как става,че съм на зор.
 
От: Условия за продаване в Ebay ?

Като за начало – отваряш търсачката и пишеш съответната ключова дума, която те интересува за питането. Намират се всички теми, изчитат се, и СЛЕД ТОВА се поства въпросът.

Щеше да бъде намерено това, където ясно са описани фирмите, чрез които може да се изпращат неща в чужбина.

„Топ купОвач“ акаунти не съществуват, има „Top Rated-seller“ и „Top Rated-seller Plus“ акаунти. Никой не се интересува колко милиона покупки правиш, а колко са продажбите, в случая навярно 0.

Стандартен PP acc не се използва за продажби, само за покупки. Използва се Business/Premier такъв, за да нямаш лимитации и подобни, но за начало може и с Personal да пробваш.

От Listing-а се избира US и се избира коя куриерска фирма ще се използва от drop-down списъка. Ако я няма твоята, то логично се избира Other или някакъв друг вид бавна, и в listing-а задължително упоменаваш коя фирма ще се изполва и колко дни ще трае. И разбира се – цената за доставка както в listing-а описанието, така и в настройката при доставка, за да може купУвачът авт. да заплати и цената на артикулът, и цената за доставката.

На зор потребителите първо търсят, после питат. Не обратното :).
 
Последно редактирано:
От: Условия за продаване в Ebay ?

Economy International Shipping outside US
после пускаш по Български Пощи.
 

Горе