Здравейте!
В последните 15-тина години работя като т.нар. виртуален /дистанционен/ асистент и администратор на няколко онлайн магазини. Работодтелите ми винаги са били доволни от мен, могат да го потвърдят. Търся дистанционна работа, в каквато имам голям опит.
Работата ми досега е включвала:
Поздрави!
В последните 15-тина години работя като т.нар. виртуален /дистанционен/ асистент и администратор на няколко онлайн магазини. Работодтелите ми винаги са били доволни от мен, могат да го потвърдят. Търся дистанционна работа, в каквато имам голям опит.
Работата ми досега е включвала:
- търсене на информация, изображения и качване на продукти, както и редактирането им;
- организиране и разпределение на продуктите в категории;
- работа с Magento, Opencart, Wordpress, WooCommerce /но няма да имам никакви проблеми с администрирането на която и да е платформа/;
- изчистване на бъгове от сайта /по образование и 3-годишен отдавнашен опит съм програмист и владея PHP/Mysql, Html/Css на средно ниво/, а ако не е по силите ми - намиране на подходящ човек или фирма /тези услуги са, в случай че магазинът няма договор за поддръжка с някого/;
- обработване на изображения с Фотошоп и Канва, изготвяне на банери за игри и промоции, визуализации за сайтове и социални мрежи с Канва;
- създаване на дизайни /щампи/ за тениски;
- обслужване на клиентите по месинджър, имейл, вайбър и други канали за чат с клиенти /non-voice/;
- комуникация с бизнес партньори - производители, доставчици, куриерски фирми и др.;
- генериране на товарителници към български и международни куриери;
- създаване и администриране на Фейсбук страници /бизнес или фен/, провеждане на кампании, игри и промоции, текстови и визуални постове, създаване и ръководене на платени реклами;
- качване и продажба на продукти в OLX и други подобни платформи;
- търговия в Etsy;
- създаване на спонсорирани публикации и водене на рекламни теми във форум bg-mamma или др.;
- създаване на статии за блогове и друго текстово съдържание, както и корекция на текстове;
- превеждане на текстове от английски;
- организиране на имейл кампании;
- работа с AI, както за текстово, така и за визуално съдържание;
- участие в създаването на проекти по програми;
- различни административни услуги;
- ... и други онлайн дейности, свързани с организацията и маркетинга, които може да извършва един асистент.
- бързо навлизане в новата материя;
- пълна отдаденост на всяка започната работа;
- отговорност и справедливост, на горната граница на нормалното
;
- точност и коректност;
- добри организационни умения;
- отлична писмена култура;
- отлична компютърна грамотност;
- умение за работа с данни;
- английски език на добро ниво.
Поздрави!