Хибриден темплейт за Genbucks сайтче

stinky

New Member
Реших да пробвам Genbucks програмата, но искам да попитам дали може да си направя един 'хибриден' темплейт от мой собствен, като прерисувам малко и от техните готови темплейти, а за ордер page използвам техният, но с леко променен дизайн. Дали това ще е проблем за тях и възможно ли е да коригирам дизайна на order.php и това да не се окаже проблем ?
 
можеш да го променяш както си искаш :) Бих ти препоръчал да порабоиш върху това да направиш саита с уникален контент по-важно е напърво реме от дизанина (ние пипаме дизаина само ако решим че готовия дизаин на гб не конвертира добре ) засега от повечето сме доволни :)
 
Е да , нов темплейт се пак си е променено съдържание ала-бала ....
Значи няма проблем да си направя свои темплйт и да използвам техния ордер.php . То и мисля че няма как иначе да стане... А дали идеята е добра в бъдеще към него да добавя и нов продукт , например ако сега наблегна на хапове за плешиви , после да добавя и нещичко за отслабване, защото според мен от плешивите чичковци ще има бая , които са и леко дебелички и са решили с един куршум да убият 2 заека като хем върнат някои косъм коса , хем олабят 2-3 килца ? Дали ще се харесва да е на едно или е по-добре да е на различни сайтове ?
PP: Благодаря ти за бързия отговор :)
 
И ти си прав... абе ще видим , се ми е на ума , че трудно ша спечеля даже и цент, с моите умения ама айде да ми мине мерака и да отбием малко време. Па ако потръгне идеално, ако не нема да е първото нещо за което се захващам и нямам успех ;)

ПП: Получих 0.20 цента от gptresuere, пишеше , че ти плащат веднага и няма минимална сума която трябва да достигнеш за да си ги изтеглиш и то па се оказа вярно... тaка че, вече си имам и първата печалба :) , нищо , че като отивах до магазина си наперих 50 стотинки, което е по-печелившо от тава да правя офертите на някои :).
 

Горе