Хостинг въпрос от начинаещ :)

matrixbglan

Active Member
Здравейте, препоръчайте ми място кадето мога да хостна 30 гигабайта файлове като искам
така да го направя, че когато някой влезе в сайта ми да може да си ги сваля без проблем тези файлове.В сайта ми да може да се влиза от цял свят и също да мога да вкарам някакви реклами да кажем адсенс..

Също ако може да е по евтино защото това ще ми е първия сайт и не искам да се изхвърлям със десетки левове за хостинг :) Съжалявам, че въпроса ми е глупав ще се радвам ако ми помогнете..Каква хостинг фирма да избера Бг или чужда :oops:
 
От: Хостинг въпрос от начинаещ :)

Ох мамо, те хостинг компаниите как ги обичат тия работи...

Най-добре качи файловете на някой фрее файл хостинг и само ги линкни от твоя сайт.
Бг хостинг НЕ земай.
 
От: Хостинг въпрос от начинаещ :)

Би ли дал някой примерен сайт защото тия които аз ги знам искат по 60 секунди да се чака за сваляне..и ако човека иска да свали 20-30 файла ще има да си чака... Файловете които искам да качвам не са някакви пиратски копия или нещо такова.. ако това имаш предвид под "хостинг компаниите не ги обичат тия работи" де :)
 
От: Хостинг въпрос от начинаещ :)

Ако имаш права над файловете които искаш да качваш не би трябвало да е проблем. пробвай при superhosting.bg до колкото знам имат и чужди сървъри и съпорта им е много бърз, а и цените им са сравнително евтини. За всеки случай обаче може да питаш хостинг провайдъра който си избереш конкретно за файловете които искаш да качиш дали нарушават някое от условията им. За фрее сървърите трудно ще намериш такъв при който не се чака, те от това печелят хората си купуват премиум акаунт за да не чакат.
 
От: Хостинг въпрос от начинаещ :)

Значи става въпрос за статийки, програмки, видео клипчета които са си freeware не мисля че ще нарушавам нечии правила като ги кача.
Благодаря за отговорите имам още едно малко въпросче kak след като си направя сайта хората ще научат за него и ще почнат да влизат вътре..? само като търсят нещата които са в саита ми чрез търсачки или ще трябва да си рекламирам сайта..? защото аз се сещам за 2 начина като го слагам в подписа ми по форумите и втория начин който даже не ми и допада особенно:спам по сайтове вибокс..фейс бук и тн
 
От: Хостинг въпрос от начинаещ :)

Мисля че избързваш! Направи си блог в блогспот, чети темите за начинаещи и когато ти се изяснят работите вземай хостинг и домейн. Така както си тръгнал ще допуснеш много грешки и труда и парите ти ще отидат на вятъра.
 
От: Хостинг въпрос от начинаещ :)

Между другото от superhosting.bg позволяват качването и свалянето на файлове (тоест като файл хостинг) в споделеният си хостинг. А ако искаш да печелиш от свалянията пък може да видиш първия линк от подписа ми, но ще се чака малко преди всяко сваляне :)
 
От: Хостинг въпрос от начинаещ :)

Dedicated server в Холандия.Цените са от 150 евро нагоре. Успех
 
От: Хостинг въпрос от начинаещ :)

Taka eто какво мисля да направя.Блог със реклами на адсенс от там вкарвам линкове шеармейтрикс почвам да рекламирам блога на сам натам и Хем зимам пари от адсенса хем от линковете.Какво ще кажете добре ли е моята идея като за начало..Гледах и някакви афилиейт програми мисля да почна да ги почна и тях.
След тоя блог си купувам хостинг и домейн правя следващия сайт и продължавам напред.

Добре ли съм го замислил :D Благодаря за отговорите на всички отивам в под форума за начинаещи да чета
 
От: Хостинг въпрос от начинаещ :)

Така е по добре! С афилейт програмите не бързай, че не е проста работата там. И внимавай към какво ще линкваш, че адсенс най обичат нови акаунти да трият.
 
От: Хостинг въпрос от начинаещ :)

Лапаш мухите още като гледам затуй по-добре прочети
първо това-онова.

След това си избери някой средно-успешен уебмастър
(или поне правещ впечатление на такъв) от тоя форум
примерно - разгледай сайта му и направи подобен.

Тия с блогове в блогспот не са най-добрия пример.
Почти нищо няма да научиш в блогспот - нито как да
си управляваш домейните, нито хостинга, нито ще
имаш взможност да разчовъркаш нормален темплейт/CMS,....
 
От: Хостинг въпрос от начинаещ :)

Мерси за съветите.Вече имам блог в блогспот с уникален контент плугин за смс дарения и 1 малка афилиеит програма за колорит.В момента чакам да ми активират адсенса и да започвам да рекламирам блога и да привличам посетители.Също съм направил туитър и фейсбук страница.също съм си аднал адреса в гугъл и яхууу сега само чакам някой паяк да влезе и да ме аднат в индексите си

Сега имам друга идея за адулт блог на wordpress само се чудя от каде да си взема домейн/хостинг с who is protect видях в темите че препоръчват hostgator и surpasshosting.Също ме интересува някой аффилиейт или нещо като адсенс само че за адулт..Всякакви съвети са ми от полза..
 

Горе