Цена на няколко сайта

erotic

New Member
Здравейте,имам три сайта които искам да продам,проблема е,че не знам каква им е реалната цена.За единия от тях бях платил 600лв за да ми го направят.Съществува от около 2 години pr2,сайтът е със флаш игри,по конкретно порно флаш игри,средно на ден влизат не повече от 30 човека.Предполагам ако тръгна да го продавам,ще му взема далеч далеч по малко пари.Другите два са електронни магазини,правени са с готов софтуер и към тях има доста голям брой приложения като афилейт програма,сео оптимизатор и т.н Съществуват от около няколко месеца пр 0,но предполагам че ще стане поне 2.За някои думи свързани с тематиката си се индексират добре,въпреки това на ден влизат общо в двата,не повече от по 60 човека.И трита имат платен хост и домейн за около още 9-10 месеца.
 
От: Цена на няколко сайта

Като съдим, че основният фактор определящ цената на сайтовете е - как е монетаризиран, трябва да се разваш и на 200лв за всичките.
Много е важно като си правите сайтове да знаете за какво ще ги използвате. Дали за кеф, дали за линкбилдинг, дали за монетаризиране. Естесвено всичко е свързано с много знания, способности, възможности и връзки, но главният фактор (според наблюденията ми) за определяне на цената е колко доход носи на месец.
 
От: Цена на няколко сайта

Защо не вземеш да ги развиеш, преди да ги продадеш. В момента не знам кой ще плати за нови домейни с трафик 30 човека... Влагай в реклама!
 

Горе