Швеция може да внася боклук от България

blackout8

Well-Known Member
От: Швеция може да внася боклук от България

много боклук имаме за износ!
 
От: Швеция може да внася боклук от България

Това е стара технология да се прави електричество от боклуците, не е новост за тях. Много държави произвеждат по този начин ток. Аз между другото, много пъти съм си мислел че ако имам възможност, веднага правя електроцентрала която да прави ток от боклука, и всичкия боклук от всички сметища от цялата страна ще идват при мен, и ще направя тока стотинки направо и хората ще се родят. Хем ще бъде чисто, хем и евтин ток. Но даже да успея да реализирам това, със сигурност ще си имам проблеми, и даже може да имам заплахи за живота си, защото ще се окаже че бъркам интересите на други хора. Просто нашите управници и монополистите които им са подлоги ще ме саботират. Но това е много изгодно - екологично чиста държава и евтин ток. :)
 
От: Швеция може да внася боклук от България

Ако сравним количеството енергия, която се губи при транспорт на боклука и количеството енергия, която се получава при изгаряне на боклука, може да се окаже, че в същност тази дейност е безсмислена. Но дори и да не е така, ако сметнем реалните разходи във връзка с добива на тази енергия, тези разходи може да превишат приходите от продажба на добитата енергия. За да бъде възможно тази дейност да не е на загуба ще се налага тази дейност да се спонсорира или изхвърлящите боклука да плащаме за да ни изнасят боклука. Или и двете. Познайте кой в крайна сметка ще плаща. Знаете ли от къде идват парите, които се дават за субсидии? От вашия джоб.
 
От: От: Швеция може да внася боклук от България

youtube.com/watch?v=gyPfwlh0oWU Гледайте тук и ще разберете за какво става въпрос, АЕЦ Белене ряпа да яде. Ще бъдем идиоти ако не започнем да се възползваме ние...
 

Горе