Шок и потрес! Нивото на българските студенти ...

От: Re: Шок и потрес! Нивото на българските студенти ...

Аз съм един от най-слабите в курса като оценки, обаче по предприемачество :twisted:

Най-лошото е като ги питам, защо са влезнали в университета и какви искат да станат като завършват, а те ми казват, че като завършат университет, ще взимат с 100-200 лева повече заплата, защото имали висше..
Една част казва, че е заради това, че ще си намерят работа по специалността.. и т.н.. (което е добре)

Не знам.. направо не знам.. Унито.. луда работа.. добре, че има студентски партита да избухваме :lol:

Мда, наскоро говорехме по темата, че повечето не учат за да станат нещо, а за да могат да се продадат не за 400 лева, а за 600 без да се налга да копаят.
 
От: Шок и потрес! Нивото на българските студенти ...

Самите родители са виновни, държат се лигаво с децата. Като почнат от малки и така си ги карат цял живот. Не осъзнават, че децата им са пораснали и не са малоумни. Дори едно 2 годишно дете не е малоумно, въпреки че се учи да говори. А видиш ли, отсреща ухилени до уши "яж баба".. да ти купя сладоледче? Ля-ляляляля..
После младежа, девойката станали на по 18-20 години, а родителите продължават в глупостите..
- Който се учи, ще сполучи..
- Учи, та да не работиш..
- Ще работиш ли, ще учиш ли..
или, учи да взимаш повече, че аз си останах прост, но продължавам да ти давам акъл.

Истината е, че който те уреди на работа, ти става втори родител. При мен се получава малко кофти, че този който ме уреди, сега ще се пенсионира и не зная дали ще е нахално от моя страна да искам да го заместя. Имам предложение от по-главен от него да си подам заявление. Имам и съответното образование за длъжността, но в същото време всичко се наглася предварително и се пази в тайна до последно. И се чудя да не би да искат да ме хлъзнат и мене, да ме нагласят че не се справям по-късно, въпреки че досега всичко е чудесно, с цел примерно единият клан лека по-лека да върви навън :D Всичко е конспирация, деумн..
 

Горе