алтернатива на seo spy glass?да проверява беклиновете на даден домейн и пейджранка им

naskobg

Well-Known Member
някой да знае програма подобна на seo spy glass която да проверява баклиновете на даден домейни и пейджранка им?
нещо seo spy glass мнгоо се сбъгва заради тая джава.
благодаря предв

От: алтернатива на seo spy glass?да проверява беклиновете на даден домейн и пейджранк

Пробвай с това http://ahrefs.com/

От: алтернатива на seo spy glass?да проверява беклиновете на даден домейн и пейджранк

без проблем се отваря явно проблема е локален

ти си прав..локален е..с мозила и опера пак дава така..хмм защо ли ..е незнам..може да се ме баннали но пък не съм им ползвал услугите няма причина.
с прокси сайта се отваря без проблем.

ти си прав..локален е..с мозила и опера пак дава така..хмм защо ли ..е незнам..може да се ме баннали но пък не съм им ползвал услугите няма причина.
с прокси сайта се отваря без проблем.

Да не е филтър на доставчика или просто да са баннали доставчика

нещо не мога да намеря където точно да чекна домейн и неговите баклинкове и техните пейджранк. Търся в сайта но без успех.

Горе