до 150% кешбек от ebay и aliexpress , Udemy и други големи магазини с тази платформа...

bentos

Active Member
до 150% кешбек от ebay и aliexpress , Udemy и други големи магазини с тази платформа...

Преди време колега беше писал за тях Social Good - в общи линии, пазарувате както досега от големите сайтове но ако сте на десктоп инсталирате приставката за хром, след което влизате с и-мейла си и можете да цъкате върху линковете в апчето които водят към магазините от които искате да пазарувате, след коео ви се активира кешбека и като завършите поръчката до 24 чса ви се отчита покупката и ви вкарват в портфейла SG токени равняващисе на изхарчената сума на стойност 100-150% като ги получавате в SG токен, този токен чакате 3 месеца за да се потвърди поръчката след което правите нови поръчки за 50тина долара и вече ви позволява да направите теглене към вашият крипто портфейл и да ги препратите към някоя от борсите като Bitrex където можете да ги обмените. До момента съм успял да направя едно теглене преди последните промени на стойност 500 долара които обмених в битрекс и изтеглих в кеш през crypto.bg, използвайте линка за да се регистрирате и да получите допълнителен бонус. Реално не губите нищо ако пазарувате така или иначе необходими за вас неща.

Добавям и един скрин шот на приставката за хром през която цъкате по линковете на магазините преди да пазарувате за да се отчита кешбека.

Използвайте моя линк за регистрация в платформата и ще получите 200 долара за добре дошли: https://referral.socialgood.inc/?id=F755PQ

sce.jpg
 
Последно редактирано:

Горе